OBAVEZNO GA ZASADITE Ova sobna biljka donosi ženama sreću
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Veruje se da ako date spatifilum devojci koja traži dečka, ona će ga uskoro naći. Ako ga predstavite udatoj dami, u porodici će se pojaviti dete. Od davnina, žene su počele da primećuju da prisustvo ove prelepe biljke u kući nužno podrazumeva i dobre promene, posebno u ljubavnim odnosima.

Devojke su pronašle svog izabranika, one u vezi ubrzo su dobile ponudu za brak, a udate žene živele su srećnim bračnim životom. Sreća je stigla i u kuću žena koje su dugo pokušavale da zatrudne, a pojavom ove biljke konačno ih je obradovala vest o dugo očekivanom radosnom događaju. Mnogo kasnije, ova biljka, i verovanja povezana sa njom, postala je nadaleko poznata. Danas je „ženska sreća” jedan od najrasprostranjenijih i omiljenih poklona lepšem polu.

Ako želite da vam ova biljka promeni život, iskreno je volite, vodite računa o njoj, zalivajte je, hranite je, tretirajte je ako je potrebno. Pustite da oseti vašu ljubav, neka vam otkrije svoja magična svojstva i uverićete se da je „ženska sreća“ i vera u nju zaista istinita.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading