HUMANITARNA MODNA REVIJA Žena, majka, kraljica…i boginja (GALERIJA/VIDEO)
Foto: Promo/Foto: promo

U organizaciji Kinološkog društva Novi Beograd i TV emisije Pet Friendly , održana je prva humanitarna modna revija pod nazivom ,,Žena, majka, kraljica…i boginja’’ u Helveciji 1880, rustičnom, vinskom podrumu iz 19. Veka.

Zvezda večeri , bio je pas Mile iz vršačkog azila ,,2. Oktobra,, koji je ,zahvaljujući dobrim ljudima, našao novi dom kod lokalnog veterinara.

Takođe, 25 paketa hrane za pse , završili su kao pomoć za sve stanovnike azila u pomenutoj ustanovi

Na reviji su prikazane unikatne haljine Dobrice Stojanović, kupaći kostimi brenda Anita since 1886 kao i venčanice brenda Marry M brides.

Kreatorka Dorica Stojanović, svojim unikatnim kreacijama, želela je da stavi do znanja, da pored obaveza koje žene svakodnevno obavljaju i tereta koji njihova krhka a snažna leđa podnose tokom čitavog života, mogu da izgledaju i da se osećaju glamurozno prvenstveno u svojoj koži a onda i u njenim kreacijama.

Dobrica je dobitnica dve značajne nagrade koje su dodeljene od strane Privredne komore Srbije i Žensko preduzetništvo: Business Woman Award za 2021. godinu i Dama godine za 2022. godinu.

Na reviji su prikazane unikatne haljine Dobrice Stojanović, kupaći kostimi brenda Anita since 1886 kao i venčanice brenda Marry M brides.

Mnogorojna publika, pre svega iz Vršca i Temišvara, imala je priliku da uživa u lepom modnom perormansu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading