Jelena Rozga
Foto: Promo/FOTO: John Pavlish

Jelena Rozga već dugo važi za jednu od najbolje odevenih Hrvatica i svakim pojavljivanjem potvrđuje ovaj laskavi status.

Jeleni su u poslednje vreme posebno zapele za oko haljine sa isečenim detaljima, smele kreacije namenjene hrabrim damama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eNVy room (@envyroom)


Upravo je takvu kreaciju Jelena Rozga odabrala za crveni tepih koji je postavljen ispred zagrebačkog HNK povodom dodele Večernjakove ruže.

Crna haljina prekrivena sjajnim, srebrnim nitima bila je pravo oličenje zavodljivog glamura, a posebnu dozu senzualnosti unosili su prorezi u struku koji su se protezali preko čitavih leđa, ostavljajući malo mašti.



Jelena je nedavno nosila veoma sličnu haljinu na regionalnoj dodeli muzičkih nagrada MAC 2023 u Beogradu i izazvala pometnju.

Čini se da se ovoga puta držala 'proverenog recepta' i posegnula za krojem koji zaista laska njenoj silueti.


Rozga je nastupila na dodeli, i izvela hit iz vremena kada je pevala u grupi Magazin „Oprosti mala”. Inače, Rozga je nedavno izjavila da joj je srce zauzeto, ali ljubavni život vešto krije od javnosti. "Imam sve! Sve što je potrebno jednoj ženi da bude srećna!" rekla je za na dodeli muzičkih nagrada u Beogradu u januaru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading