UNIVERZALNI KOMADI Bele majice, klasične, idealne za prolećne kombinacije
Printscreen/ Instagram


"Bela majica je kao prazno slikarsko platno – večno svestrana", reči su Edvarda Eninfula, urednika britanskog "Voga", jednog od najpoznatijih svetskih modnih časopisa.


Kroz istoriju pop kulture, bela pamučna majica je večiti klasik garderobe jer je to komad koji je univerzalno trendi u svojoj jednostavnosti, i omogućava beskrajno poigravanje sa drugom odećom. Ovo je komad odeće koji nikada neće izaći iz mode jer je svestran, elegantan i izgleda podjednako dobro sa dugom večernjom suknjom kao i sa vašim omiljenim farmerkama, a idealan je za prolećne odeće.

Opušteni stil

Jednom kada pronađete savršenu belu majicu, postoje stotine načina na koje možete da je nosite i stilizujete. Za vikend je uparite sa trenerkama, farmerkama i lepršavim suknjama, a za večeri bela majica je savršen partner satenskim haljinama i svilenim midi suknjama. Naravno, modni dodaci su odličan način da celom izgledu date lični štih, pa kao dodatni zanimljiv detalj razmotrite minđuše, minimalističke ogrlice ili svilene marame oko vrata.

Poslovni stil

Jednostavna bela majica, koja je nekada bila previše ležerna za odlazak u kancelariju, sada je nosiva opcija za radni dan, što potvrđuje da je bela majica jedan od najpraktičnijih i najkorisnijih komada u garderobi. Za poslovne prilike, da biste svom izboru dali dozu ozbiljnosti, izaberite belu majicu jednostavnog kroja i linija i kombinujte je sa komadima odeće poput blejzera, pantalona visokog struka, pencil suknje ili klasičnih pantalona. .

Navucite mokasine da biste upotpunili ovaj modni ansambl za kancelariju. Takođe, bele majice sa asimetričnim siluetama imaju tendenciju da izgledaju elegantnije od klasičnih belih majica, a kada su u pitanju tkanine, potražite prirodne materijale poput organskog pamuka.

Moderan stil

Za trendi kombinacije neka vaš saveznik u pretvaranju bele majice u moderan komad bude odelo, metalik midi suknja ili pantalone, mini suknja sa upečatljivim kaišem, kožne pantalone, preveliki blejzer... postoji bezbroj opcija za kombinovanje. Uverite se da deo outfita bude jedan predmet koji se nalazi na listi trendi odevnih predmeta. Cipele sa visokom potpeticom i upadljive tašne su suštinski deo ovih stilskih formula.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading