OVAKVU HALJINU BI SVAKO POŽELEO Ako ste žena, majka, kraljica… (GALERIJA)
Foto: Promo/Foto:Promo

Modna revija Žena, majka, kraljica i boginja biće održana u Vršcu, u vinariji Helvecija 1880, 16. marta sa početkom u 19h.
Na reviji će biti prikazani unikatni modeli haljina brenda Dobričica, kreatorke Dobrice Stojanović, čije modele haljina su nosile i učesnice takmičenja za Miss Alo! I 2021. i 2022. godine.

Ovom revijom obeležava se deset godina brenda Dobričica.

"Nazivom kolekcije, a i revije je Žena, majka, karaljica i boginja, želela sam da pošaljem poruku i podršku ženama, da žene moraju jedna drugoj uvek da budu „woman support“. Modeli su retro – moderni i napravaljeni od vrhunskih materijala, svile i čipke, sa svarovski kristalima i biserima. Boje u kolekciji su crna – za svečanu haljinu, koktel haljinu, dnevnu haljinu tj. za haljinu za svaku priliku. Osim crne, tu je i bela, bež i nežne pastelne boje", kaže Stojanović i dodaje da će haljine moći da se kupe, a da će deo novca biti doniran azilima za napuštene životinje.
  

Revija je i humanitarnog karaktera, a jedna haljina je već prodata. Kupio ju je Zoološkii vrt Mišić iz Vranja, i od tog novca nabavljeno 25 džakova hrane za azil 2. oktobar iz Vršca. Ono što je zanimljivo, svaka haljina i nosi ime ljubimaca, kako mog psa, tako i pasa mojih prijatelja. Organizator revije je Kionološko društvo Novi Beograd, a tehnička podrška je Pet frendly emisija. Specijlane gošće ove večeri biće Ivana Jordan i Tamara Dragić, kaže Dobrica Stojanović, koja je dobitnica dve značajne nagrade, dodeljene od strane Privredne komore Srbije i žensko preduzetništvo: Buissines Woman Award za 2021. godinu i Brend godine za 2022. godinu.  

Na reviji Žena, majka, kraljica i boginja, će osim haljina Dobrice Stojanović biti prikazani i kupaći kostimi brenda Anita since 1886, kao i venčanice brenda Marry M brides.

Haljine brenda Dobričica možete pogledati ovde.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading