ROMANTIKA NA CRVENOM TEPIHU Zendaja sinoć izdominirala, nosila haljine dva čuvena kreatora
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Dodela SAG nagrada održala se u Kaliforniji odakle se uživo prenosila na Netfliksovom Jutjub kanalu. Američko udruženje filmskih glumaca okupilo je sinoć najpoznatije holivudske zvezde na 29. dodeli nagrada u Los Anđelesu. Zvezde su predstavile svoje najglamuroznije haljine, što je bila idealna priprema za predstojeću dodelu Oskara, 12. marta.

Zendeja

Foto:profimedia

 

Tokom večeri lepa Zendaja, koja je inače nominovana za izvanrednu glumu u popularnoj seriji Euforija oduševila je prisutne brzinskim presvlačenjem pa je tokom večeri nosila 2 haljine od dva različita kreatora.

Zgodna glumica se prvobitno pojavila u trodimenzionalnoj nežno roze haljini koju potpisuje čuveni Valentino. Ova cvetna satenska haljina savršeno je naglasila glumičinu izvajanu figuru. Kombinaciju je upotpunila ručno rađenom dijamantskom ogrlicom dizajnera Pjerpaola Pikolija koja u sebi sadrži Rubin, Ametist i Emerald.

Kosu je oblikovala u talase koji podsećaju na glamur starog Holivuda.

Valentino haljinu je zamenila ništa manje upečatljivom Armani haljinom sa dijagonalnim prorezima. Uz ružičastu haljinu sa crnim šljokičastim detaljima stilizovala je i frizuru po uzoru na stare holivudske zvezde, elegantno sa talasima. Nakit u ovom izdanju upotpunjuje spektakularni Bulgarijev čoker sa tamno zelenim kamenom u centru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading