Ovi trikovi izludeće vašeg partnera i podići temperaturu u spavaćoj sobi
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 

Za savršen intimni odnos potrebno je mnogo stvari. Pored obostrane privlačnosti, komunikacije i opuštenosti, važni su i mali trikovi koji dodatno rasplamsavaju strasti, a uz koje će vaš muškarac doživeti vatromet duginih boja.

Stručnjaci savetuju da otvoreno razgovarate o seksi stvarima u kojima uživa. Tempirajte da započnete temu kada se napetost već oseća u vazduhu. Nemojte se ustručavati i da pričate o onome šta biste voleli da mu radite u krevetu. Nikada ne potcenjujte moć sugestije.

Muškarci reaguju vizuelno, pa je seksi donji veš koji klizi s vašeg tela dobitna kombinacija. Oni obožavaju da vide svoje lepše polovine oskudno odevene i u izazovnim pozama. Zato nemojte gasiti svetlo jer ga to može ohladiti.

I fetiš igrice su vrlo stimulativne. Skoro da ne postoji muškarac koji nije maštao da ga devojka dočeka obučena kao seksi profesorka, medicinska sestra ili sobarica.

Ovi trikovi izludeće vašeg partnera i podići temperaturu u spavaćoj sobi

Foto: Shutterstock

 

 

Pre nego što krenete u žestoku akciju, postarajte se da istražite njegove erogene zone. Žene obično znaju šta njihovi partneri vole, ali postoje i tačke o kojima nikada ne razmišljate. Pored vrata, donjeg stomaka i ušiju, proverite kako reaguje kada mu ljubite butine, kolena ili čelo. Iznenadićete se… 

Uz poljupce, nežno dodirujte njegov najosetljiviji deo. Grubo igranje može biti bolno i izazvati kontraefekat. Većina muškaraca uživa u oralnom seksu, ali ima i izuzetaka. Istražite šta misli o toj ideji pre nego što se upustite u avanturu.

Tokom seksa gledajte ga pravo u oči. Ukoliko niste sramežljivi i znate da uputite onaj drski, zavodljivi pogled, eksplozija strasti je zagarantovana!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading