OVAKO SE DOČEKUJE MUŽ SA POSLA Hejli Biber kao upakovani poklon u crvenoj mini haljini na tačkice
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Hejli Biber je proslavila Dan zaljubljenih u prelepom stilu za izlaske. Dok se supermodel držala svoje prepoznatljive formule za odeću (mini haljina, štikle i kožna jakna) za tu priliku, dodala je nekoliko romantičnih detalja koji su njen izgled učinili dodatno prazničnim.

U sredu, Hejli je podelila svoj OOTD u seriji fotografija Dana V objavljenoj na Instagramu, a na prvoj slici nosila je crvenu mikro mini haljinu sa belim tačkama od Alekandre Vauthier-a koja je izgledala kao pun pogodak.

Mini haljina bila je bez naramenica i imala je ne jedan, već dva izreza na stomaku koji su bili spojeni delikatnim mašnama. Hejli je dopunila svoju odeću jednom od verodostojnih velikih kožnih jakni koje su se protezale preko ruba njene haljine, a sve je začinila sa crvenim štiklama sa remenima, krupnim zlatnim minđušama i dijamantskom ogrlicom na kojoj su inicijali njenog muža Džastina „JDB“.

 

 


Njena nova bob frizura je bila oblikovana ravno sa srednjim delom i stavljena iza ušiju, dok je lep izgled dodatno istakla crvenim ružom, sjajnom kožom i rumenim obrazima.

„Ljubavnici četvrtog dana“, napisala je Hejli svoj post, koji je takođe uključivao fotografiju ružičastih oblaka na nebu, slatki snimak njenog psa i njenu sliku u istoj kožnoj jakni i „JDB“ ogrlici kao i ranije – međutim , umesto crvene mini-haljine, odlučila se za svoje tipičnu dnevnu odeću: skraćenu belu majicu i široke farmerke. U ruci je držala buket cveća (verovatno od Džastina), dok je njen ovalni verenički prsten blistao ispod.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading