STRASTVENI, NEŽNI, VLAŽNI... Poljupci otkrivaju kakva je osoba u krevetu!
Foto: Shutterstock

Džudi Džejms, britanski stručnjak za govor tela, izdvojila je nekoliko najčešćih načina na koje se parovi ljube i na osnovu toga opisala njihov odnos.

STRASTVENI, NEŽNI, VLAŽNI... Poljupci otkrivaju kakva je osoba u krevetu!

 

 

Neuredno ljubljenje

Žestoki, seksualni, vlažni poljupci po celom telu govore da između partnera sve pršti od strasti. Najčešće se ovako ljudi ljube samo tokom predigre, međutim oni koji stalno praktikuju neuredne poljupce na taj način iskazuju ljubav, kaže Džudi.

Grickanje usana

Ukoliko jedan partner za vreme poljupca uhvati zubima usnu onog drugog i blago je vuče ka sebi, to je ljubavna igra koja može da znači da se demonstriraju granice moći. Grickanje ima dva značenja - kada je nežno pokazuje da partneri grade poverenje, a grublje da se bore za vođu u vezi.

STRASTVENI, NEŽNI, VLAŽNI... Poljupci otkrivaju kakva je osoba u krevetu!

 

 

Peckanje leptirića

Iskusni parovi obično vole ovakav poljubac. Sastoji se od više kratkih brzih poljubaca u usne i oko njih. Prema Džudi, partneri se tako izazivaju i zavode. Ovakvom ljubavnom igricom odlažu zadovoljstvo da bi osetili veće uzbuđenje kada im se usne u potpunosti spoje. 

Pingvinsko trljanje

Kada partneri tokom izliva nežnosti trljaju nos o nos, to znači da imaju čvrstu vezu punu razumevanja i tolerancije, kaže Džudi. Pingvinski poljubac je, prema ovom stručnjaku za govor tela, izraz romantike kod veoma bliskih parova.

Poljubac u glavu

Vašoj ljubavi je kraj - ovo bi mogao biti drugi naziv za ovakav poljubac. Kada jedan partner stalno ljubi drugog u glavu, i ne postoje druge vrste poljubaca, to znači da kod njega strast više ne postoji, a ljubav je počela da bledi.

STRASTVENI, NEŽNI, VLAŽNI... Poljupci otkrivaju kakva je osoba u krevetu!

 

 

Zabavno cmakanje

Poljupci se izvode tako što su partneri okrenuti jedno ka drugom licem u lice, otvorenih očiju i napućenih usana. Cmoknu se ovlaš u usne, obično više puta zaredom. Stručnjak za govor tela kaže da ovakav poljubac pokazuje da su partneri ludi jedno za drugim i da vole da provode vreme zajedno.

Herojski poljubac

Pokazuje međusobno obožavanje, kao i da partneri imaju iste ciljeve u vezi. Za vreme ovog poljupca lice partnera se obuhvati rukama i privuče ka sebi kako bi se usne spojile. Poljubac je poseban i simboliše strast, čvrst odnos, jaku ljubav.

Sa isplaženim jezikom

Avanturisti vole da se ljube tako što se dodiruju i poigravaju samo jezicima pre nego što im se usne spoje. To znači da su partneri nestašni i vole raznolik seks. Stalno smišljaju nove zanimljive igrice kako im ne bi bilo dosadno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading