VAŠ PARTNER IZBEGAVA INTIMNE ODNOSE? Ovo su najčešći razlozi za to
Foto: Shutterstock

Finansijski problem

Kada se problemi sa parama dugo ne rešavaju, stvaraju strepnju, neizvesnost, nervozu, depresiju, a dolazi i do narušavanja poverenja između partnera. Sve to ubija želju za seksom. Planirajte realno troškove i dogovarajte se o većoj kupovini.

VAŠ PARTNER IZBEGAVA INTIMNE ODNOSE? Ovo su najčešći razlozi za to

 

 

Napetost u vezi

Bilo da on nije odneo prljave čarape u korpu za veš ili ona nije bacila dlake iz slivnika posle pranja kose, to može da nervira, posebno ako se stalno zbog toga par raspravlja. A svaka nervoza smanjuje libido. Kažite partneru odmah šta vam smeta, zamolite da ispravi grešku i sve će biti u redu.

Prevara

Ukoliko je jedan partner neveran i svoje seksualne potrebe zadovoljava s trećom osobom, može odbijati seks s osobom s kojom je u vezi ili braku. Ukoliko želite da oprostite i poboljšate odnos, treba polako ponovo izgraditi poverenje i obnoviti privlačnost.

VAŠ PARTNER IZBEGAVA INTIMNE ODNOSE? Ovo su najčešći razlozi za to

 

 

Uzimanje lekova

Mnogi lekovi smanjuju libido. Zato pre uzimanja leka popričajte sa svojim lekarom o kontraindikacijama. Tako ćete znati da li treba samo da imate dužu predigru, ili da nabavite lubrikant, ili možda da se seksate pre uzimanja leka.

Erektilna disfunkcija

Prema američkom Univerzitetu Viskonsin, problem s erekcijom ima 40 odsto muškaraca u četrdesetim godinama, 50 odsto u pedesetim i 60 odsto u šezdesetim godinama. Muškarci radije izbegavaju seksualni odnos nego da se suoče s neuspehom na tom polju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading