"MLADA KAO IZ HOROR FILMA" Šuška se da se Rita u ovom izdanju udala, a mnogi se slažu da nisu ni očekivali "nešto normalno"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kada je skandalozno oblačenje u pitanju - nema joj ravne. Kontroverzna albanska pevačica Rita Ora ponovo je uspela da izazove buru u javnosti. Stalno se pojavljuje u izdanjima koja poznate, modne znalce i publiku ostavljaju bez teksta, a sada je rešila da u tom duhu nastavi i nakon venčanja. Kako od nekoga ko je šetao u tangama i sa flasterima na bradavicama očekivati "normalnu venčanicu"?

Iako još uvek nije poznato da li se Rita u ovom ružičastom izdanju udala, mnogi korisnici društvenih mreža ističu da su sigurni, kao i da ovako nešto "zaista liči na nju". Pevačica je pre nekoliko dana potvrdila da se udala za reditelja Taiku Vaitija. Tada je istakla da je "sve bilo savršeno i tačno onako kako je zamišljala".

"Da, udata sam. Ja sam zvanično van tržišta. Odlučila sam da budem privatna oko toga. Bilo je lepo, bilo je savršeno. Lepo je neke stvari zadržati za sebe. Žao mi je što ne zvučim toliko zanimljivo. Jednom ću prirediti veliku zabavu. Svakako sam razmišljala o tome da uzmem njegovo prezime, ali jako sam se trudila za ovo svoje Ora. Ne znam. Nisam još odlučila", rekla je pevačica u emisiji "Heart Radio Breakfast".

Foto: Printscreen/instagram

 

Sada se pojavila na snimanju nove, u Njujorku, u izdanju od kojeg "bole oči". Rita je obukla pink haljinu luskuznog brenda "Versace" koja podseća na spavaćicu. Na grudima je obložena čipkom, krajevi takođe, kao i vrhovi seksepilnih čarapa koje je uparila uz nju. Rita je obula šljašteći par cipela sa visokom platformom, dok je celokupan stajling ukrasila ružičastim velom i rukavicama.

Dok samo pojedini misle da je veoma orginalna, većina je zgrožena ovim izdanjem. Šuška se da se Rita u ovom izdanju udala, zbog čega su je poredili sa "mladom iz horor filmova". "Odvratno", "Ako se ovako udala, ona nije normalna", "Kao iz kupleraja", "Koliko se žena uništava", "Džaba što je pink, kao da je iz horor filma izašla", "Ovo je tako vulgarno", glasili su samo neki od komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading