TUGA
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Sve vas iritira

Niste u stanju da razmišljate ni pričate o ozbiljnim temama, ali ni da se smejete nekom smešnom događaju. Bolje reći - sve vas iritira. Razlog je to što vaš mozak pokušava da se izbori s tugom i sve drugo ga opterećuje.

Stalno ste umorni

Koliko god da spavate, jedete, sedite u kući, i dalje nemate dovoljno energije. Osećanje tuge koje dugo traje može da uspori telo koje se onda brzo zamara.

Pričate usporeno

Ukoliko primetite da ste usporili brzinu kojom inače razgovarate s ljudima, verovatno je razlog tuga. Jednostavno nemate volju ni motivaciju da pričate s bilo kim i nesvesno to radite.

Ne pati samo duša I TELO MOŽE DA BUDE TUŽNO, A OVO SU SIMPTOMI

 

 

Boli vas kičma

Stres utiče na kičmu najviše od svih telova tela. Bol se javlja u donjem delu kičme i ide ka leđima. Iako pokušavate da se opustite i odmarate, kičma vas i dalje boli. Važno je da znate da ta bol nije fizička, već na psihičkoj bazi.

Česta glavobolja

Najčešći simptom velike tuge je glavobolja. Naporno vam je da razmišljate, loše se osećate, a to vašem mozgu stvara pritisak koji dovodi do bola. Ova glavobolja se javlja na potiljku, a može se osećati u celoj glavi.

Hodate polako

Ukoliko ste izgubili energiju i brzinu tokom hodanja i počeli ste da vučete noge ili jednostavno sporo koračate, razlog može biti to što nemate volju nikuda da idete, jer još uvek niste raspoloženi za društvo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading