INTIMNI ODNOSI 4 PUTA NEDELJNO, MORA DA VEŽBA... Ovo su samo neka pravila koja Dženifer ima za muževe!
Foto: Printscreen

Njen muškarac mora da potpiše, između ostalog, četiri neverovatna pravila. To je uradio i Ben Aflek s kojim je u braku od jula prošle godine. Pa neka mu je sa srećom! 

Mora da ima stalni pristup njegovom telefonu

Zahteva da može da pregleda mobilni partnera kad god to poželi. Ali ni to joj nije pomoglo. Bivši suprug Aleks Rodrigez ju je ipak varao, a ona je za jednu od ljubavnica, Medison Lekroj, saznala tako što je videla poruke baš u njegovom mobilnom!

Dozvoljava najviše tri pića

Džej Lo ne pije, ne puši i ne konzumira kofein, a svom muškarcu dozvoljava da popije do tri alkoholna pića za veče. Svi se pitaju da li je Ben Aflek poslušan što se toga tiče jer je poznato da je pre braka s njom bio zavisnik od alkohola.

INTIMNI ODNOSI 4 PUTA NEDELJNO, MORA DA VEŽBA... Ovo su samo neka pravila koja Dženifer ima za muževe!

 

 

Zahteva odnose četiri puta nedeljno

Neverovatno, ali istinito. Kod ove poznate dame čak je i seks predmet ugovora. Kažu da partneri latino dive moraju da potpišu da će imati seksualne odnose s njom četiri puta nedeljno!

U avionu nema stjuardesa

Pošto ju je jedan od bivših muževa Mark Entoni prevario sa stjuardesom iz njenog privatnog aviona, Dženifer Lopez je naredila da rade samo muškarci. Priča se da oni i nisu stjuardi, već njeni asistenti.

Muškarac mora da vežba

Dženifer Lopez je poznata po zgodnom telu i zavidnoj kondiciji, ali uporno vežba. Logično je da ne želi da bude sa muškarcem koji će pustiti pivski stomak. Zato onaj ko je s njom u vezi mora da potpiše da će redovno vežbati i održavati liniju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading