ČETIRI KULTNE FRIZURE KOJE ĆE DOMINIRATI U OVOJ GODINI Klasičan izbor - Ležerno i sofisticirano
Foto: Pixbay

Moderne frizure za dugu kosu

Nepažljive lokne

Elastične kovrdže po holivudskom receptu teško da su pogodne za opuštene ležerne izlaske, ali njihove nemarne verzije harmonično će se uklopiti  u gotovo svakom stilu i za svaku priliku.

Možda ih zato Sienna Miller toliko voli: labave lokne postale su gotovo glumičin potpis. Efekat raščupanih lokna daće vašem looku lagan, romantičan przvuk. A inače, odlično su rešenje za predstojeću prolećnu sezonu.

Frizure za dugu kosu- punđe

Punđe Audrey Hepburn, sa kojima se glumica često može videti i u stvarnom životu i na filmskom platnu, formirale su čitavu eru gracioznih varijanti. Kod njih je osećaj elegancije i baletske sofisticiranosti bio gotovo trajan.

O raznolikosti ovde ne treba ni govoriti: nisko opušteno, visoko zategnuto, sa puštenim pramenovima, pramenom upletenim u punđu, punđom u obliku školjke i mnogim drugim opcijama za više od klasične frizure priskočiće u pomoć, čini se, u bilo koje stilske situacije. A za vlasnice duge kose, veliki, spektakularni snopovi su prava privilegija koja se stiče strpljenjem i obuzdavanjem opsesivne želje za promenom imidža (u vidu kratke, pa čak i super kratke kose, na primer).

Labave frizure za dugu kosu sa uvrnutim krajevima

Možda u ovom segmentu jednostavno nema ravnog vojvotkinji od Kembridža. Kate Middleton je ljubitelj umereno obimnog stajlinga, lokni i punđi: savršen kraljevski „uzorak“ našeg izbora.

Jedna od vojvotkinjinih omiljenih opcija: raspuštena kosa sa blago uvijenim krajevima – spektakularna alternativa obilnim i privlačnim loknama, kao i frizura za devojke sa gustom, prirodno bujnom kosom, poput, na primer, Liv Tayler i Lane Del Ray.

Asimetrični razdeljak

Imidž „ispravne učenice“ odavno nije u modi: neuredna, „živa“ frizura je ono što vam je potrebno ako razmišljate o tome kako da organizujete elegantnu frizuru za izlazak (čak i ako je to samo običan ručak sa prijatelji).

Zato smelo uzimamo češalj i uništavamo pravu liniju izrastka. Za večernji izgled idemo još dalje i većinu kose bacamo na jednu stranu – elegantnije frizure od ove, stilisti još nisu smislili (i malo je verovatno da će ih smisliti u narednim godinama).

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading