BEZ GLADOVANJA SKINULA 15 KILOGRAMA Dijeta Milice Todorović kojom je dovela figuru do savršenstva - Tri stvari su ključne
Foto: Printscreen/instagram

Srpska pevačica Milica Todorović nakon što je smršala čak 15 kilograma, sa ponosom pokazuje izvajano telo. Milica se sada na svom Instagram profilu pohvalila brutalnom figurom.

"Stomak mi je ravan samo ujutru, a uveče se nadujem kao većina žena", rekla je Milica Todorović i dodala da je uspela da smrša bez gladovanja.

Dijeta Milice Todorović poslednjih meseci jedna je od najtraženijih tema koje pripadnice lepšeg pola pretražuju na internetu.

Upravo taj ne tako veliki višak kilograma ženama je uvek i najgora muka jer se najteže skida. Milici je pošlo za rukom da izgubi 15 kilograma, a otkrila je koje namirnice se sada nalaze na njenom jelovniku.

Smanjila je količinu hrane koju konzumira, ali je povećala broj obroka na dnevnom nivou. Uz sve to redovno i naporno je trenirala.

Sa željom da pomogne i drugima da se reše viška kilograma pevačica je otkrila kako joj je pošlo za rukom da vrati savršenu liniju.

"Što se ishrane tiče, kod nutricioniste sam već nekoliko godina. Malo zabušavam i opustim se, ali se brzo vratim na režim", otkrila je Milica.

Kao i većini najveći porok su joj bile grickalice i gazirani sokovi, ali ih je sada potpuno izbacila iz ishrane.

"Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo. Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko... To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti, rekla je Milica Todorović nedavno u intervjuu za „Hit".

Evo kako izgleda njen jelovnik:

Doručak: Ovsene pahuljice prelivene vodom i voćem.

Ručak: Meso, poželjno da nije svinjetina i bilo koja salata, bez hleba.

Večera: Pečena piletila, zelena salata i paradajz,.

Trik savet: Pijte dosta vode i zelenog čaja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading