AKO NISTE DO SADA Isprobajte ovo sa svojim partnerom
Foto: Shutterstock

Stručnjaci za s**s otkrili su nekoliko trikova kako doći do istovremenog orgazma, a pritom je važno da vi i partner tokom s**a budete usklađeni kako biste zajedno došli do vrhunca.

ZNAJTE ŠTA VAS UZBUĐUJE

Želite li imati kvalitetan seksualni život, onda s partnerom morate otvoreno razgovarati o tome šta vas pali. To mogu biti seksi igračke, prljavi razgovori, gledanje erotskih filmova i slično. S***o samopouzdanje važno je za bolji i kvalitetniji s**s i doprinosi postizanju istovremenog vrhunca.

AKO NISTE DO SADA Isprobajte ovo sa svojim partnerom

Foto: Shutterstock

 

KOMUNIKACIJA JE KLJUČ

Partner ne može čitati vaše misli, stoga je važno da mu kažete koje su vaše želje i potrebe i šta vam pomaže kod postizanja o***a. Trebalo bi da komunicirate pre, tokom i posle s**a. Morate jedno drugom dati do znanja kada se približavate o**u ili kada je jednom od vas potrebna dodatna stimulacija.

FOKUSIRAJTE SE JEDNO NA DRUGO

Niko u krevetu ne želi sebičnog ljubavnika. Za doživljavanje najboljeg iskustva, partneri treba da budu fokusirani i predani. Kao što je važno da poznajete svoje telo i s***t, isto tako je važno i da naučite sve o telu partnera: šta ga uzbuđuje i na koji način najlakše dolazi do vrhunca.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading