ZA DRUGAČIJI, JEDINSTVEN IZGLED Iskažete svoju dominantnu i strastvenu ličnost, ove jeseni birajte nijansu kose "plavi ombre"
Foto: Printscreen/instagram

Nema boljeg nego prelepa tamna kosa koja se spušta u predivnu plavu. Nijanse koje ćete obožavati i koje će istaknuti vaše lice, a ujedno ćete zadržati i svoju boju kose. Tehnika koju ćete sigurno želeti da probate.

Plavi pramenovi su idealni ako ti je dosadila frizura. Osveži kosu ili je potpuno transformiši uz naše predloge i ideje.

Ombre ne izlazi iz mode! I ove godine je totalni hit i jednostavno ne može da se ne zapazi! Otkrivamo kako se radi i zbog čega daje kosi „wow efekat“. Kada se radi ombre, posvetljuje se donji deo kose. Bira se nijansa koja je dva puta svetlija od prirodne boje kose ili od one koja se farba na samom korenu. 

Pre nekoliko godina ombre je postao veoma popularan i od tada nema žene koja ga nije poželela na svojoj glavi. Jedan svetski frizer je rekao: „Da je ombre muškarac, bio bi večiti najpoželjniji neženja, sve žene bi jurile za njim!“

Pramenovi su nekada podrazumevali pravilnu raspoređenost i tačnost. Kod ombre pramenova to nije slučaj. Pramenovi se rade od korena do krajeva, izrastak je odmah uočljiv čim kosa naraste i treba ih često ponavljati kako bi se zadržala pravilna frizura. Ombre nije tako krut i nije definisan strogim pravilima.

Jasan prelaz dve boje zaludeo je čitav svet. Mnoge poznate zvezde definisale su ombre kao nešto što ne smete da propustite. Iako se nekim ova sloboda boja ne sviđa, mnoge žene su se izjasnile da im je ombre omiljen i da daje kosi mogućnost da uvek izgleda drugačije i jedinstveno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading