AKO NISTE ZNALI Ovo su tri najčešće greške koje pravite kada se ljubite sa svojim partnerom
Foto: Shutterstock

Donosimo vam tri najčešće greške koje pravimo kad spojimo usne sa svojim partnerom.

1. Agresivan početak

Život nije film i ono što dobro izgleda na velikom platnu nije recept za ponašanje u stvarnosti. Tako agresivno spajanje usana neće podstaknuti strasti, naprotiv. Umesto toga započnite mekim spajanjem usana i podatnim poljupcem koji se prirodno ubrzava i jača na intenzitetu.

2. Premalo jezika

Niko ne voli kad mu neko zabija jezik u jednjak, ali čedno držanje jezika u vlastitoj usnoj šupljini takođe neće izazvati željeni efekat. Poljubac svakako započnite zatvorenih usana, potom gricnite donju usnicu, nežno prođite jezikom preko njenih ivica, pa dodirnite jezik i pustite da vas trenutak povede prema neslućenom užitku.

3. Pogrešno ciljanje

Usred ljubljenja mogli biste da shvatite kako je povremeno udisanje kiseonika dobra stvar za vaše zdravlje. Kada se odvojite od partnera na trenutak, možda ćete odlučiti da pređete usnama preko njegovog obraza ili čela, a nežan trenutak moglo bi da pokvari pogrešno ciljanje, odnosno usne koje ste nespretno položili na nos ili bradu. Najbolje je da nastavite da se ljubite kao da se ništa nije dogodilo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading