AKO NISTE ZNALI Ovo je najbolji način da se približite svojoj partnerki
Foto: Shutterstock

Ono što ste naučili da nekome pruža zadovoljstvo ne mora predstavljati jednak užitak nekom drugom. Ali postoji nova metoda za koju svi tvrde da brzo dovodi do orgazma. Radi se o takozvanoj kivin metodi koja, navodno, garantuje uspeh, odnosno većinu žena dovodi do orgazma u roku od tri minuta ili bar najviše za 10!

Kako se izvodi

Osoba koja pruža o**i s**s ne prilazi između nogu, već sa strane. K**s treba nežno uhvatiti između kažiprsta i palca i podignuti ga da stoji uspravno, a zatim lizati samo vrh - s jedne strane krenete, pređete jezikom preko celog k**a do druge strane i nazad. Na taj način postiže se detaljnija stimulacija k***a nego uobičajenim metodama.

Zauzmite pozu

Bolje je pristupiti partnerki preko bedra nego između nogu. Dok kažiprstom i palcem držite k***s, srednji prst leve ruke položite na perineum (područje između v***e i a***a) kako biste osetili kontrakcije mišića. Kad osetite da je blizu orgazma, jezikom se usredsredite na vrh k**a.

Nemojte odustajati

Možda neće uspeti prvih nekoliko puta dok se ne snađete s novom metodom i položajem, ali ono što je važno jeste da vas ova, kao i svaka druga nova fora, podstiče na eksperimentisanje i stimulisanje alternativnih erogenih zona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading