NEK SE PAMTI Eksperimentišite i dovedite atmosferu do usijanja u spavaćoj sobi
Foto: Shutterstock

Ako želite da malo začinite s**s i učinite ga zanimljivijim, onda treba da razmislite o adekvatnim pozama. Predstavljamo vam nekoliko položaja za muškarce koji će im pružiti vrhunsko zadovoljstvo. Ne brinite, odlični su i za dame.

NEK SE PAMTI Eksperimentišite i dovedite atmosferu do usijanja u spavaćoj sobi

Foto: Shutterstock

 

Žena je gore

Mnogi muškarci vole kada je žena gore jer time skidaju deo pritiska sa sebe i imaju sjajan pogled. Ovo je prilično dobra poza koja dopušta bilo koji stepen brzine. Odlična je i za one koji nisu baš najiskusniji.

Popularan dogi

Ovo je izvrstan položaj za muškarce koji vole da imaju kontrolu tokom s**a. U ovoj pozi žena treba da se osloni rukama i kolenima na krevet ili pod ako vam je draže, a muškarac da klekne na kolena iza nje i uhvati je za bokove.

Magični leptir

Za ovu pozu bi možda prvo trebalo da provedete nekoliko sati u teretani - ali kada deluje, stvarno deluje, i za muškarce i za žene. Žena se okrene licem od muškarca, a on je podigne, tako da joj donja polovina tela bude u ravni sa njegovom. Zatim žena savije kolena a stopala okrene prema podu. Zajedno ćete stvoriti izgled leptira. Muškarac stavi ruke ispod ženskih bedara, a žena stavi ruku oko muškog ramena za dodatnu potporu.

Senzualni lotos

Da biste došli u ovaj položaj, sve što treba učiniti je da muškarac sedne prekrštenih nogu, a žena na njega. U ovom položaju ćete ostati licem u lice tokom s**a, a lagano kretanje može ovaj položaj učiniti neverovatno uzbudljivim iskustvom.

NEK SE PAMTI Eksperimentišite i dovedite atmosferu do usijanja u spavaćoj sobi

Foto: Shutterstock

 

Mutilica za let u nebo

Ovaj položaj nije za one sa slabim srcem, ali obećava neverovatne o***e. Žena leži na leđima s nogama podignutim i savijenim tako da su joj gležnjevi povučeni prema glavi. Muškarac čučne kako bi mogao polako da prodre u v**u a pokreti koje pravi donjim delom tela slični su mutilici.

Vodopad strasti

Prilično jednostavan položaj stavlja ženu u kontrolu. Muškarac legne na ivicu kreveta, sa glavom blizu poda - to je ono što daje naziv položaju - vodopad. Dok on leži na leđima, žena ga opkorači i može sama da odluči gde će staviti noge. Ovaj uzbudljiv položaj za muškarca pruža mu osećaj kakav nikad pre nije osetio.

Tačke za dublje prodiranje

Poza tačke omogućava veće zadovoljstvo za oba partnera, a telu pruža izvrsnu vežbu. Žena se osloni na ruke i noge, a partner je podigne za karlicu. Nakon što je opuštena i sigurna, žena uhvati njegov struk svojim bedrima, dok partner prodire otpozadi.

Misionarka za klasičare

Mnogo osoba oba pola najviše uživa u misionarskom položaju. To je klasik s razlogom. Ako vam ova poza pruža najveće zadovoljstvo, nema razloga da je ne primenjujete.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading