RAZBIJTE RUTINU Probajte večeras nešto malo drugačije sa svojim partnerom
Foto: Shutterstock

Ali, ima jedno mesto koje vam sigurno neće prvo pasti na pamet a imamo je svi oko sebe, pa čak i na ulici -  obična stolica. Naravno, stolica vas na prvu neće privući kao nešto što bi moglo biti s**i u bilo kom scenariju, ali s pravom pozom, ah, te "četiri noge krute" postaće tako s**i.

Osnovna poza

Osnovna poza za stolicu je: jedna osoba sedi, a druga joj seda u krilo okrenuta licem prema njoj. Žena se spušta na partnerov p**s i kreće se onako kako joj odgovara, baš kao što to čini u pozi kaubojke.

Može kontrolisati koliko sporo ili brzo želi da se pomera. Generalno, žena je ta koja određuje ritam. Takođe, ovaj je položaj idealan za partnere koji žele više ljubljenja, maženja i dodirivanja grudi i guze.

Ipak, ne započinjite ništa dok niste sigurni da ste odabrali pravu stolicu. Proverite može li da izdrži težinu vas i partnera zajedno. 

Obična kuhinjska stolica može biti odlična za "jahanje" na partneru, dok visoka barska može biti savršen izbor za o**i s**s, s tim da partner koji prima zadovoljstvo - sedi.

RAZBIJTE RUTINU Probajte večeras nešto malo drugačije sa svojim partnerom

Foto: Shutterstock

 

Prednosti

S**s u stolici omogućava da lakše kontrolišete koliko će duboko ući partner koji penetrira. Ako preferirate plići ulazak, žena se spušta kao da je u čučnju i namešta na dubinu koja joj je najprijatnija. Ako pak volite dublje, žena sedi direktno u krilo partneru i, kad dosegne bazu njegovog penisa, pomera se napred-nazad, pa ukrug…

Kod s**a na stolici, nemate za šta da se pridržavate, niti oslanjate, osim jedan na drugoga i to treba pretvoriti u prednost. Ovo je savršeno za više telesnog kontakta i lutanja rukama, pa može pojačati intenzitet i intimnost dugim pogledima i ljubljenjima.

RAZBIJTE RUTINU Probajte večeras nešto malo drugačije sa svojim partnerom

Foto: Shutterstock

 

Dodatni elementi

Stolica s naslonima za ruke je savršena za vezivanje. Naravno, možete partnera zavezati i oko nožnih zglobova, pa oko nogu od stolice, pokrijte mu oči i malo ga izazivajte pre nego što pređete na stvar.

NEKOLIKO PRIMERA

Čaša za šampanjac

Muškarac sedi dok žena seda na njegov p**s okrenuta leđima prema njemu. Ova poza funkcioniše jer oba partnera imaju slobodne ruke za dodirivanje ili igranje igračkama za s**s.

Kučeća stolica

Stolica je odlično mesto za malo modifikovani pseći položaj. Ako ima dovoljno široko sedište, žena može da klekne na nju dok partner penetrira otpozadi.

Živela kraljica!

Stolice su odlične i za oralni s**s. Jedna osoba seda s blago raširenim nogama. Druga klekne i posluži prvu koristeći usta, ruke, s**s igračke ili sve troje do potpune eksplozije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading