ŽELITE LICE BEZ BORA I MLADOLIKI IZGLED? Kineskinje otkrivaju svoju tajnu, izgledaćete i do deset godina mlađe
Foto: Shutterstock

Kineskinje su poznate po tome što im koža stalno izgleda lepo i zategnuto. Primetićete da često ne možete da procenite koliko imaju imaju godina.

One za ovaj izgled ne koriste skupe kozmetičke preparate, već je tajna u prirodnim sastojcima. Pokušajte i možete izgledati i do 10 godina mlađe.

Čaj od lotusa

Čaj od lotusa treba da pijete na prazan stomak pre obroka.

Može biti i hladan i topao. On je dobar zbog toga što otklanja višak tečnosti iz organizma, a žene iz Kine ga koriste kad žele da smršaju koji kilogram.

Može se koristiti i kao detoks, a pomaže i ukoliko imate stomačne tegobe. 

Maska od kurkume

Ova maska je dobar saborac u borbi proziv starenja. Možete je kupiti u prodavnici ili napraviti sami, tako što ćete kurkumu pomešati sa jogurtom ili medom.

Pripazite se alergijiskih reakcija, a ukoliko imate neke druge probleme sa kožom, obavezno se konsultujte sa dermatologom pre uportebe.

Tai chi gimnastika 

Ona pomaže da uspostavite balans i ravnotežu u vašem organizmu. Podrazumeva umetnost pokreta, a veoma je cenjena u Kini. Njeni glavni principi su ravnoteža i nežnost, a pomoći će vam i da pronađete unutrašnji mir.

Veganski dan

U Kini, ljudi smatraju da je detoksikacija organizma veoma bitna. Zbog toga preporučuju da u toku nedelje imate jedan veganski dan.

Na taj način biste pročistili svoj organinzam i povratili lepotu i mladost. Tog dana ne smete jesti meso i mlečne proizvode, a trudite se da u svoju celokupnu ishranu uvrstite što više sveže hrane koja će doprineti detoksikaciji. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Alex

09.07.2022 09:11

Moja trajna zdrave kože i lice bez Bora jeste ta što koristim ,kremu protiv Bora iz kolekcije sanovita.