ISPROBAJTE OVE MODNE KOMBINACIJE Pomoći će vam da izgledate lepo, a nije ni skupo
Foto: Shutterstock

Uglavnom su razlog pogrešni odabiri garderobe, koji vam ne dozvoljavaju da lako kombinujete odeću.

Evo kako da nosite i tražite pravu odeću bez trošenja mnogo novca. 

1. Ugurajte košulje u pantalone

Ako koristite pantalone ili suknje visokog struka, najbolja opcija za vas je da  u potpunosti uvučete košulju. Ovo će vam dati profesionalni izgled, jer će sve biti sastavljeno, bez labave tkanine. Osim toga, ovaj izgled će istaći i vaše obline. U ovoj izvedbi, možete koristiti i velike i male košulje i muške i ženske i izgledaćete trendi i moderno, ležerno i kul. Tako da možete pozajmiti košulju od bilo kog člana porodice. 

2. Kupujte prirodne materijale samo

Ako bolje pogledate koja vrsta odeće je bolja , videćete da je važno da uzimate tkanine sa prirodnim vlaknima, jer su ovi materijali izdržljiviji, udobniji, prozračniji, otporniji i bolje prošiveni.Takođe izgledaju moderno i lakše se kombinuju. Samo ovo će učiniti da bolje stoji na vašem telu. Sintetika zna da izgleda jeftino, nije dugotrajna i teže se kombinuje. 

3. Osnove su najbolje

Ljudi obično potcenjuju koliko je važno imati osnovne komade u svojoj garderobi.Ovu odeću možete upariti sa svim ostalim što imate u svom ormanu, dok šareno nije uvek moguće kombinovati. Uz osnove, takođe imate mnogo više mogućnosti prilikom kreiranja izgleda. Na osnovnu odeću mislimo na jednobojnu i baznu sa kojom možete graditi dalje svoj izgled uz jaknice ili aksesoare. Tu spadaju farmerke, bele majice, krem i prirodne nijanse.

4. Odustanite od trendova

Odeća u trendu može biti nezgodna, jer vidite da je svi nose, a onda želite i da budete moderni. Pre nego što donesete odluku, trebalo bi da razmislite, da li vam se stvarno sviđa ili samo zato što je u trendu. Da li se lako uparuje sa stvarima iz vašeg ormara. Ako ne vidite sebe kako nosite komad u budućnosti, možda samo gubite novac.

5. Nemojte se plašiti da napravite neke male modifikacije kod kuće

Možete od starih stvari napraviti nove! Odgovarajuće modifikacije mogu pomoći komadima u garderoberu da izgledaju novo, osveženo i trendi! Naravno, uz to vam je potrebna mala doza veštine, a internet je prepun ideja kako od starih stvari da napravite nove!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading