PORUKA JE IZ RAJA IZAŠLA Brzo i lako proverite da li se sviđate svojoj simpatiji ili ne
Foto: Shutterstock

Znaćete da je vaša simpatija prijemčljiva ako reaguje, odnosno ako nastavlja razgovor i odgovora bez previše odlaganja. Evo nekih flert poruka koje mogu da vam razjasne stvari i ubrzaju put koji vodi - ka s**u!

"Ovo me podsetilo na tebe." (pošaljite sa slikom)

Vizuelni podsetnici su odlični, posebno ako je u pitanju interna šala ili slatka životinja. A znate kako kažu - slika vredi hiljadu reči.

"Ako ja kažem dođi, šta ti kažeš?"

Svi znaju zašto želite da dođe - a to nije da biste gledali filmove. Ali ono što je zaista sjajno u vezi s ovim jeste to što vašoj simpatiji daje do znanja da želite da ga vidite, a ipak ostavlja izbor. Ako mu se sviđate i nema nikakve hitne obaveze, onda postoji velika šansa da će doći do vas što pre.

PORUKA JE IZ RAJA IZAŠLA Brzo i lako proverite da li se sviđate svojoj simpatiji ili ne

Foto: Shutterstock

 

"Da li ti već nedostajem?"

Ovo napišite čim se raziđete. To je način da se uverite da misli na vas i da mu date do znanja da bi trebalo da mu nedostajete.

"Ti, ja, večera u 7."

Ponekad samo želite da pređete na stvar. Imajte samopouzdanja i dajte svojoj simpatiji do znanja da je vreme za sastanak što pre. Istražite i isplanirajte nešto što će druga polovina sigurno voleti.

"Nedostaješ mom psu."

Zašto funkcioniše: Skoro niko ne može da odoli ljupkosti krznenog ljubimca. Neka vaša simpatija zna da vam je na umu a da niste direktno rekli "nedostaješ mi". Pošaljite ovo kada suptilno želite da poručite da bi trebalo da dođe - prvo da vidi vašeg ljubimca, ali što je najvažnije, da se druži s vama.

"Gde me vodiš večeras?"

Muka vam je od neodlučnosti ili želite da prekinete monotoni ciklus bindžovanja "Netfliksa"? Pošaljite ovo nekome koga ste videli nekoliko puta i obavestite ga da ne uzimate "ne znam" u obzir.

"Otkrij mi jednu tajnu."

Sačuvajte ovo za kasnu noćnu razmenu, kada oboje imate punu pažnju jedno drugog. Dajte drugoj strani šansu da popusti i kaže vam koliko vas želi. Čak i ako priča ne bude o s**u, to i dalje rađa intimnost.

"Znaš da ti nedostajem."

Ako se osećate prilično samouvereno u vezi, ova poruka ima pravu količinu arogancije da partnera natera da pocrveni. Samopouzdanje je privlačno - ako ste vi sigurni u sebe, biće i on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading