REJČEL IZ SERIJE "PRIJATELJI" BILA JE PREPOZNATLJIVA ZBOG SVOJE KOSE Sada se ta frizura vraća na velika vrata
Profimedia

Ove sezone se vraća još jedan od simbola devedesetih na velika vrata,a to je čuvena Rejčel frizura, koju je Dženifer Aniston nosila u prvim sezonama kultne serije Prijatelji.

Brojne trendseterke širom sveta, poput Hejli Biber, su rado prigrlile ovaj trend, a reč je o frizuri punoj volumena do ramena i slojevitih, raskošnih pramenova.

Frizerski stručnjaci ističu kako ova frizura može da nas podmladi i do nekoliko godina prema mišljenju frizerskih stručnjaka, pa i ne čudi što je toliko tražena. Na društvenim mrežama poput TikTok-a i Instagram-a tagovi poput #rachelgreen imaju gotovo 2 milijarde pregleda, dok tag #rachelgreenhair ima preko milion pregleda.

Nešto modernija verzija ove frizure koju frizeri nazivaju "The Rachel 2.0" liči na "shag" frizuru, malo je duža i čupavija i savršeno uokviruje lice.

A uz ove trikove vaša Rejčel frizura će uvek da izgleda savršeno:

- Ključno je da osigurate da kosa bude poletna i lepršava, pa ne bi trebalo da prođe previše vremena između dva pranja kose.

Stručnjaci preporučaju korišćenje šampona za povećanje volumena.

- Kada vam je kosa nakon pranja još malo vlažna, nanesite na pramenove par kapi ulja ili seruma kako biste postigli glatku teksturu.Tako ćete lakše da oblikujete frizuru.

- Osušite kosu uz pomoć zaobljene četke i izbegavajte da ispravljate svoju kosu jer će to da umanji njen volumen.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading