Dženifer i  Bred
Foto: Printscreen/Profimedia

Ove sezone se vraća još jedan od simbola devedesetih na velika vrata,a to je čuvena Rejčel frizura, koju je Dženifer Aniston nosila u prvim sezonama kultne serije Prijatelji.

Brojne trendseterke širom sveta, poput Hejli Biber, su rado prigrlile ovaj trend, a reč je o frizuri punoj volumena do ramena i slojevitih, raskošnih pramenova.

Frizerski stručnjaci ističu kako ova frizura može da nas podmladi i do nekoliko godina prema mišljenju frizerskih stručnjaka, pa i ne čudi što je toliko tražena. Na društvenim mrežama poput TikTok-a i Instagram-a tagovi poput #rachelgreen imaju gotovo 2 milijarde pregleda, dok tag #rachelgreenhair ima preko milion pregleda.

Nešto modernija verzija ove frizure koju frizeri nazivaju "The Rachel 2.0" liči na "shag" frizuru, malo je duža i čupavija i savršeno uokviruje lice.

A uz ove trikove vaša Rejčel frizura će uvek da izgleda savršeno:

- Ključno je da osigurate da kosa bude poletna i lepršava, pa ne bi trebalo da prođe previše vremena između dva pranja kose.

Stručnjaci preporučaju korišćenje šampona za povećanje volumena.

- Kada vam je kosa nakon pranja još malo vlažna, nanesite na pramenove par kapi ulja ili seruma kako biste postigli glatku teksturu.Tako ćete lakše da oblikujete frizuru.

- Osušite kosu uz pomoć zaobljene četke i izbegavajte da ispravljate svoju kosu jer će to da umanji njen volumen.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading