DONEĆE VAM SREĆU Stavite ovaj predmet u kuću
Foto: Shutterstock

Prema feng-šuiju, drevnoj istočnjačkoj umetnosti, i veličina i položaj ogledala, kao i ostale stvari u kući mogu da utiču na vašu energiju i sreću.

- Ogledala pozitivno deluju u svakoj prostoriji, sem spavaće sobe, piše portal Fenshuisrbija.com, a između brojnih preporuka izdvojili smo nekoliko.

Ogledalo treba okačiti dovoljno visoko da se ogleda cela glava od ramena i vrata i par centimetara iznad glave.

Ma koliko vam se činila lepim i idealnim rešenjem da dekorišete prostor, ne stavljajte izlomljena ogledala jer mogu loše uticati na vašu energiju i unutrašnji mir.

Šta je feng šui?

Feng šui je razvijen pre više od tri hiljade godina u Kini i predstavlja sposobnost tela da otkrije i spozna kako da balansira energijama u određenom prostoru i da pomoću njih obezbedi zdravlje i sreću.

Dobro je da ih postavite na mračna mesta da biste osvetlili ćoškove i blizu izlaza iz stana. Naime, pogled na figuru kada izlazite iz kuće, kažu stručnjaci za feng šui, odlično deluje na karijeru.

Ogledalo možete da stavite i naspram trpezarije jer "ogledanje" trpeze pojačava blagostanje i prosperitet porodice.

Prema feng šuiju, preporučljivo je da se u ogledalu "ogledaju" dobre i lepe stvari jer se njihova pozitivna energija tako duplira, a kada se ogledate, budite nasmejani, srećni i nikako sa kritikom o sebi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading