OD KRATKE DO DUGE KOSE 5 savršenih prolećnih frizura
printscteen/pinterest.com

Mala beretka

OD KRATKE DO DUGE KOSE 5 savršenih prolećnih frizura

printscteen/pinterest.com

 

Ovaj stil neodoljivo podseća na slatku francusku beretku, a veoma je moderan i šik. Vaša kratka frizura će se uzdići u nove visine koristeći duboki razdjeljak sa strane sa koje se kosa lagano prenosi na suprotnu stranu.

Stepenasta tekstura

Ako imate dugu kosu, odlična ideja (koja je i veoma moderna i popularna) je da postepeno skraćujete pramenove. Osim što će vam pomoći da se rešite ispucalih vrhova i ojačate kosu, vaša kosa će istovremeno vizuelno dobiti fantastičan volumen. Ako odlučite da se razdvojite po sredini, pramenovi će nežno uokviriti vaše lice, što ovu frizuru čini idealnom za svaki prolećni dan (ili veče).

Punđa + šiške


Želite malo neobičnu frizuru koja će privući svačiju pažnju? Uradite to sa ovim jednostavnim, ali veoma atraktivnim stilom, koji je kombinacija visoko podignute, opušteno vezane punđe i šiški koje sežu preko obrva.

Francuski paž

Pomalo nonšalantna, ali veoma privlačna, ova popularna frizura je tako laka za održavanje. „Neuredni“ i pomalo nestašni pramenovi kose su male mane koje se prihvataju kao poželjni elementi koji prijaju oku, a da bi se dobila tekstura i super šik izgled, potrebno je kosu osušiti bez upotrebe za to predviđenog alata. Kada je u pitanju stajling, najbolje je koristiti penu za kosu, a sama frizura odgovara svim prilikama.

Get Embed Code

Novi lob

Postepeno ošišani pramenovi kose, koji nežno padaju na ramena, stvaraju stil koji izgleda kao da ste upravo ustali iz kreveta, ali sa savršenim loknama. Duže šiške, pomerene u stranu, nežno uokviruju lice dodatno naglašavajući njegove crte.

OD KRATKE DO DUGE KOSE 5 savršenih prolećnih frizura

printscteen/pinterest.com

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading