EVO REŠENJA Kako da provedete Dan zaljubljenih ako niste u vezi
Foto: Shutterstock

Jedan od najboljih načina je da napravite plan za 14. februar. Pronašli smo neke sjajne aktivnosti koje će vam pomoći da proslavite sebe na ovaj dan.

1.Organizujte veče društvenih igara


Nema ničeg boljeg od dobre, staromodne večeri društvenih igara da vam um odvrati od ljubavnih stvari, posebno kada ubacite piće. Skupite omiljene ljude i započnite igru.

2.Napravite SPA užitak

Razmazite se maskom za lice i opustite se kupkom uz opuštajuću muziku. Zaslužujete najbolje, zato se ponašajte kao kraljica, posebno na Dan zaljubljenih.

3.Obradujte sebe nekim poklonom

Ako ste bacili oko na nešto posebno, nešto što je skupo ili nešto slatko što će vas zaista nasmejati, počastite se.Ne postoji pravilo koje kaže da drugi ljudi moraju da vam kupe cveće, slatkiše ili tradicionalne poklone.

4.Izađite u prirodu

Prošetajte kroz park ili samo ostanite napolju nekoliko minuta i udahnite svež vazduh.Povezivanje sa prirodom na bilo koji način može vam pomoći da se usredsredite, a ni malo vežbe nikada ne škodi.

5.Napravite sebi kolač 

Uz sva precizna merenja i mešanja, pravljenje kolača vam može odvratiti pažnju u bilo kom trenutku.Najbolje od svega je što ćete i nakon toga uživati u plodovima svog rada.Ostavite malo za prijatelje ako ne možete sve sami da pojedete.

6.Idite na trening

Završite svoju uobičajenu, zdravu rutinu i ignorišite glas koji vam možda govori da se prepustite ili preskočite trening. Uključite video za vežbanje i dobro se oznojite.Ti srećni endorfini će učiniti da se osećate bolje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading