SAVRŠENA FRIZURA ZA SVAKU KOMBINACIJU Zalizana punđa sa razdeljkom će vas oduševiti
Foto: Printscreen/instagram

Svi smo upoznati sa punđom za kojom posežemo kada nemamo vremena za detaljno sređivanje kose.Takva frizura se uklapa uz svaku modnu kombinaciju, pa tako se uvek "hvatamo" za nju.

Sada je stigao novi trend koji su devojke širom sveta zavolele, a jednostavno se sprema.Sada je vreme da usvojite novi način sređivanje kose koja zahteva zalizane vlasi sa neuredno zavezanim vrhovima. 

Ovu punđu ćete napraviti ako zaližete kosu i napravite razdeljak.Tako ćete uspeti da lakše pokupite sve vlasi i bolje zavežete kosu.Međutim, krajeve ne morate uredno zavezati nego ih možete ostaviti nesređene. 

Ova frizura je i elegantna i opuštena, te je možete prilagođavati uz različite kombinacije kao što su haljine, ali u isto vreme i jednobojne trenerke koje su ultimativni trend.

Punđu je jako lako napraviti, ali obavezno pazite na to da ona bude uredno zavezana i zalizana, jer samo tako ćete preneti njen pun sjaj.Ako imate lak za kosu ili malo gela, uspećete da je začešljate i da sve bude u najboljem redu. Tako da kosu vežite u rep i uvežite ih u punđu.


Obavezno pazite da vrhovi ostanu nevezani!

Komentari (0)

Loading