shutter
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Obično smo ponešeni osećanjima i zaljubljenošću, a istinu shvatamo tek kasnije.

Naravno, svako ima mane i nije ni za očekivati da svako bude apsolutno savršen, ali postoje neke stvari koje jednostavno morate da primetite što pre.

Na primer, ako osoba počne da pokazuje određena ponašanje u prva tri meseca veze, to je jedan od pokazatelja da se vaš odnos u budućnosti neće razvijati kako treba.

Prvi savet je da obratite pažnju na to kako se vaš partner odnosi prema drugim ljudima. Na primer, mnogo govori o karakteru osobe ako je neoristojna i snishodljiva prema ljudia iz svoje okoline.

Takođe, veoma je važno da obratite pažnju na njen odnos sa članovima porodice. Koliko su bliski? Da li provode vreme zajedno ili se gotovo uopšte ne viđaju?

Druga veoma važna stvar koju morate da uzmete u obzir jeste to kako se vaš partner odnosi prema vašim prijateljima. Da li vam zabranjuje da se viđate sa njima? Da li mora da zna svaki vaš korak, inače će biti ljubomoran i posesivan?

Pitanja poverenja i neopravdane sumnje su takođe crvene zastavice. Čak i ako je vaš novi partner bio izdan u prethodnoj vezi, nije u redu da projektuje svoje probleme sa poverenjem na vas i čini da se osećate kao da niste vredni njegovog poverenja. To je nešto na čemu treba da radi pre nego što uplovi u novi ljubavi odnos.

Takođe, dobro obratite pažnju na to da li vaš partner priča o svojim prošlim ljubavnim iskustvima. Normalno je da želite da znate sa kim je vaš partner izlazio, da li je nekada bio povređen, kao i da delite svoja nekadašnja sekusalna iskustva.

U slučaju da pokušava nešto da sakrije od vas, nespretno želi da izbegne temu o prošlom partneru, možda još uvek nije prevazišao osećanja prema njemu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading