ZAŠTO KAŽEŠ LJUBAV A MISLIŠ NA SE*S Kapiranje u krevetu je osnova uspeha svake veze, ali treba razlučiti kad je to jedino što neki par spaja
Foto: Shutterstock

S druge strane, možda ste mislili da se nekome zaista sviđate, ali vas je ta osoba posmatrala samo kao se*sualni objekat. Nezahvalno je ulaziti u igru zvanu „zavođenje, osvajanje i zabavljanje“ bez prethodne pripreme, pa zato držite oči širom otvorene, jer ovo su znaci koji ukazuju na to da je se*s jedino što nekoga zanima.

Sve se vrti oko se*sa

Na kakav način se odvija konverzacija između vas dvoje? Ako osobi koja je pored vas postavite jednostavno pitanje, na primer šta bi htela da jedete za večeru, a ona odgovori „tebe“, možete pomisliti da je to vrlo slatko i da je zaista reč o zaljubljenosti. Međutim, ako svaki vaš razgovor završava na isti način, s asocijacijama na se*s, nije teško zaključiti šta je drugoj osobi uvek na pameti.

Foto: Shutterstock

 

Poruke uvek šalje kasno

Razmislite: kada vaš partner ili partnerka imaju običaj da vam šalju poruke? Da li su to poruke za dobro jutro, ili to najčešće rade posle ponoći? Ako je najčešće ovo drugo, nije teško zaključiti da vašoj drugoj polovini nije zapravo do razgovora, već do gužvanja posteljine. Poruke i pozivi posle ponoći imaju samo jedan cilj, zato ne budite slepi.

Daje komplimente na račun izgleda

Komplimenti su uvek dobrodošli, naročito kad dolaze od voljene osobe, međutim, važno je da obratite pažnju na šta se oni odnose. Ako muškarac uvek komentariše samo grudi, noge, zadnjicu i uopšteno izgled, a žena bicepse, ramena, pločice na stomaku, a nikad inteligenciju, dobrotu ili uspehe,  nema sumnje u to da vas i doživljava kao objekat svoje požude.

Foto: Shutterstock

 

Ne želi da vas upozna s prijateljima

Prijatelji su važni u životu svakog pojedinca. Koliko god da ste u vezi s nekim, ako taj neko ne pokazuje ni najmanje interesovanje da vas upozna sa svojim prijateljima ili osobama koje su mu bitne, trebalo bi da se zapitate - šta uopšte tražite s njim? Osobe koje nemaju u planu bilo kakvu budućnost sa svojim partnerom ne vide poentu u tome da ih upoznaju s ljudima koji im znače.

Pritiska vas da budete intimni

Nikad, ali apsolutno nikad, ne bi trebalo da osećate pritisak da imate seks s nekim. Koliko god da ste u nekoga zaljubljeni, ne bi trebalo da pristajete na seks ako to zaista ne želite. Nema sumnje u to da muškarci više i češće to žele, ali ima i takvih žena, više se niko ne stidi svojih seksualnih apetita. To je sve u redu, ali nije u redu ako se svodi samo na to. Onda je reč o se*sualnoj aferi, a ne o vezi, pa je tako treba i tretirati. Pa sad vi vidite da li vam takav odnos odgovara…

Komentari (0)

Loading