Dezobarijere i antibakterijski otirači
Shutterstock

Dezobarijere i antibakterijski otirači predstavljaju inovativne podloge koje se mogu pozicionirati ispred ili u unutrašnjosti objekata, radi otklanjanja stranih tela sa obuće.

Dezinfekciona sredstva za čišćenje i dezobarijeru su skup kvalitetnih tečnosti koje se koriste u kombinaciji sa inovativnim otiračima za maksimalnu higijenu. Sve zajedno, pruža potrebnu zaštitu prostoru od unošenja virusa i bakterija, kao i nečistoća na obući. Obaveza današnjih radnji i drugih lokala poslovnih namena, jeste da imaju otirače i dezobarijere, dok njihovi konkretni modeli, boje i druge karakteristike mogu biti stvar ličnog izbora kupaca.

Dezobarijere za besprekornu higijenu prostora

Održavanje higijene unutar objekata počinje i pre samog ulaska u prostor, odnosno ispred vrata. Dezobarijere kao inovativni otirači natopljeni su dezinfekcionim sredstvima za sigurno otklanjanje svih nečistoća. Kada se kupuje dezobarijera cena je na odličnom nivou, jer se za najbolje karakteristike ne moraju izdvojiti značajne sume novca, a dobijaju se trajni i otporni materijali. Najvažnije svojstvo koje imaju odnosi se na kombinaciju dela koji je namenjen dezinfekciji nogu uz tečnosti i drugom za sušenje. U trenutku kada se đon obuće pritisne u podlogu koja ima rastvor za otklanjanje svih nečistoća, sledi brzo sušenje i ulazak u objekat. To je sjajan način da pod ostane čist, a obuća bez nečistoća i stranih materija koje bi se raširile i zadržale u prostoru.

Dezobarijera može da ima vlažne gumene delove, kao i specijalno natopljene sunđere, kadice i slično. Izrađuje se od inoksa ili aluminijuma, u kombinaciji sa plastikom, pvc materijalom, gumom i tkaninama, što zavisi od konkretne vrste. Deo za dezinfekciju ili sušenje đonova osmišljava se na način da privuče pažnju i ostvari snažan utisak ispred ulaza. Zbog toga, predstavljaju jedan od elemenata pogodnih za brendiranje – oslikavanje i štampu logotipa kompanija, naziva, kontakt i drugih značajnih podataka. Štampa može da bude u digitalnom formatu, što je kvalitetan način da boja bude trajna, otporna i privlačna bez obzira na intenzitet upotrebe otirača i dezobarijere.

Dezobarijere Beograd – raznolik izbor za veliki broj namena i prostora

Dezobarijere i antibakterijski otirači kupuju se sa ciljem održavanja prostora urednim, čistim i u skladu sa pravilima koja važe u današnjim, pandemijskim uslovima. Prvobitna namena im je da stoje ispred ulaznih vrata, kao i u hodnicima svih objekata – ustanova i službi, prodavnica, salona, a čak se i neki vlasnici kuća i stanova odlučuju na ovaj vid dezinfekcije. Dezobarijere Beograd mogu se odabrati i kupiti u inovativnoj i pouzdanoj ponudi kontinuiranog snabdevanja kod poznatih distributera i proizvođača, uz sjajne cene.

Specijalne namene mogu se ogledati u upotrebi za dezinfekciju i kao podloga u okviru proizvodnih pogona, za razne hale i mašine, kao i uz uvek nenadmašna protivklizna svojstva. Kada se biraju dezobarijere, može se pronaći širok spektar oblika i dimenzija, dok su pravougaone najpopularnije i najprikladnije za svaki prostor. Univerzalne su i imaju jednu od tri dimenzije – manju, srednju ili veliku. Pored toga, njihov dizajn se razlikuje od jednog do drugog proizvođača, ali mogu biti potpuno spojene ili povezane poput „puzli“, ali i pozicionirane jedna ispred druge. Izbor boja, dezena, kao i promotivne štampe stvar je konkretne poslovne namene i odluke kupca.

Dezobarijere i antibakterijski otirači danas se mogu videti ispred gotovo svakog lokala, bez obzira na namenu, vreme zadržavanja i kvadraturu. Obaveza poslodavaca u uslovima virusnih infekcija jeste da povećaju stepen higijene, fizičke distance i obezbede neophodna dezinfekciona sredstva za čišćenje i dezobarijeru u svakom prostoru. Sve to, imaće benefite na smanjenje širenja epidemija, kao i besprekorno čiste podove uz otklanjanje svih nečistoća sa đonova obuće.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading