Da li vam je teško pronaći ljubav i idealnu osobu za vas?  Možda potencijalnog partnera tera neka od vaših navika, a da toga niste ni svesni
Foto: Shutterstock

Muškarce posebno iritiraju neke stvari kod žena.

Evo šta žene rade, muškarci to ne podnose.

Pričanje o bivšima

Zamislite da vaš momak vama priča non-stop o svojoj bivšoj devojci. Ne bi se baš prijatno osećali, zar ne? Nije u redu da često pričate o tome. Bolje se fokusirajte na druge teme koje se tiču vas.

Previše šminke

Možda mislite kako ćete izgledati lepše sa puno šminke, ali treba imati meru. Muškarci vole prirodan izgled i ne bi trebalo da vam bude problem da vas nekada vidi i bez šminke. Šminkajte se u skladu sa prilikama.

Preterana ljubomora

U redu je da budete malo ljubomorni, ali ogromna ljubomora i potreba za kontrolom su stvarno bolest. Ne treba biti s nekim, ako mu ne verujete. Budete li se tako ponašali, oteraćete ga. Imajte malo samopoštovanja.

Nekulturno ponašanje

Nijedan muškarac ne želi pored sebe ženu koja psuje kao kočijaš, pije puno alkohola i nekulturna je. Žena treba da bude dama, zapamtite to.

Pohlepa

Nije u redu da budete s nekim samo zbog novca. Ne ponižavajte se. Probajte da budete što nezavisnije. Ne treba nekoga iskorišćavati.

Drama

Neke žene su sklone da prave dramu, ne pravite scene, već na normalan način nešto rešite. Kada žena samo drami oko raznih stvari, to stvara odbojnost kod muškarca.

Kada misle da su uvek u pravu

Svako od nas greši, ne može uvek sve biti po vašem i ne možete uvek tvrditi da ste upravu, ako niste. Normalno porazgovarajte i rešite problem.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading