OVO JE TAJNA SVAKOG BOGATAŠA: Ukoliko primenite ova dva pravila, osiguran vam je uspeh
Foto: printscreen/facebook

Tvoje današnje blagostanje zavisi od toga šta si radio pre 5 do 10 godina. Svaka osoba koja je stekla neko materijalno blagostanje, uložila je određen napor u to. Sreća nema nikakve veze sa tim. U pitanju je čist rad.

U ovom tekstu ćemo vam govoriti o dva pravila zbog kojih su bogati tako imućni, dok ostali ljudi ovo pravilo ignorišu!

Svi ste čuli priču o „lutrijskoj sreći“ ili onu poslovicu „kako došlo – tako i otišlo“: Neko dobije veliku svotu novca na igrama na sreću ili pronađe novčanik pun novca i po pravilu, brza sreća, još brže nestane. Nakon brzog uzleta, sledi još strmoglaviji pad!

Da biste stekli trajni imetak, tj. obezbedili se za život – sledite pravilo bogatih ljudi.

1. DOBRE NAVIKE SU KLJUČ USPEHA

Finansijske navike – način na koji trošite novac svakodnevno, čine vas bogatim ili siromašnim. Isto kao što navika pušenja podriva zdravlje, tako nas loše finansijske navike dovode do siromaštva i sprečavaju nas da se obogatimo:

Da biste stekli bogatstvo, uopšte nije potrebno imati posebne talente. Da biste to učinili, dovoljno je da postanete finansijski pismeni (da naučite kako da upravljate novcem).

Savet: Naučite da zarađujete. Ne trošite na gluposti. Redovno odvajajte deo prihoda i ulažite u prave stvari.

2. POZITIVAN STAV

Da biste postigli zaradu, morate svakodnevno da radite i to mukotrpno. Do velikih i vidljivih rezultata ne može odmah doći: Ali ne gubite veru i najvažnije je da verujete u sebe! Ne dozvolite da vas privremene greške obeshrabre i skrenu s puta uspeha. Uvek imajte pozitivan stav i verujte da ćete uspeti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading