ZANOSNA EMILI RATAJKOVSKI  BACILA NJUJORK POD NOGE Jesenji dnevni stajling lepe manekenke, svaka žene će poželeti da ponese
Foto: Printscreen/instagram

Emili Ratajkovski nije samo manekenka, preduzetnica, glumica i supermama — ona nam često demonstrira i idealan stil za crveni tepih ili, prosto, "za svaki dan".

Popularna tridesetogodišnjakinja trenutno je veoma zauzeta oko promocije svoje nove knjige Telo, a jedna od poslednjih modnih kombinacija u nizu mnogima se s razlogom dopala. Emili se pojavila na ulicama Njujorka u sjajnoj jesenjoj kombinaciji, gde je uklopila sve trendove sezone u odmerenom i trendi stajlingu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @skybluepeaches

Emili se odlučila za krem nijanse, a dominirala je plisirana midi-suknja, koja je glavni hit svake sezone. Nije nikakva tajna da je već nekoliko sezona plisirana suknja pravi modni hit kako u jesenjim mesecima, tako i kada je toplo. Dame od stila obožavaju ovu suknju i kombinuju je na na najraznovrsnije načine: bilo da je duga, midi ili kraća, sa dezenom ili u jednoj boji, plisirana suknja je klasik koji žene obožavaju.

Emili je svoju suknju ponela sa krem rolkom, koja je i jednostavna, ali superefektna u jesenjim i zimskim danima, kako uz suknje, tako i uz pantalone. Ako planirate ove sezone da nosite rolke, nikako ne brinite o tome da ćete izgledati dosadno.

ZANOSNA EMILI RATAJKOVSKI  BACILA NJUJORK POD NOGE Jesenji dnevni stajling lepe manekenke, svaka žene će poželeti da ponese

Foto: profimedija

 

Garderobu je uklopila sa čizmama do kolena s visokim potpeticama, By Far, koje se mogu naći u prodaji po ceni od 605 dolara. Ovakvim stajlingom Emili je dokazala da kombinacija jednostavnih odevnih komada čini najbolji izbor!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading