BOGATAŠI GA KRIŠOM NOSE U NOVČANIKU: Evo šta da uradite da bi vam novac stalno pristizao
Foto: Shutterstock

Prema zakonu privlačenja postoje različite tehnike i misaoni obrasci koji mogu pomoći u privlačenju novca, ali kako bi energija obilja bila bliža, možete koristiti i moć čudesnih kristala.

Veruje se da kamen citrin koji je povezan sa čakrom solarnog pleksusa, može značajno ubrzati privlačenje novca. Od svih kristala, smatra se da zlatni i lepi citrin najbolje pomaže da oživite svoje finansijske ciljeve. Osim toga, ovaj kamen može povećati samopouzdanje, snagu, volju, doneti sreću i obilje.

Najbolji način da iskoristite citrin jeste da ga trljate između dlanova ili pustite da se napaja mesečevom svetlošću preko noći. Pošto je povezan sa solarnim pleksusom, ovaj kamen može biti pomoćnik i kada radite vežbe disanja.

Pored raznih vežbi i meditativnih tehnika, iskoristite energiju kamena tako što ćete ga uvek nositi sa sobom i blizu svog blagostanja - stavite ga u novčaniku. Na ovaj način on može manifestovati energiju obilja tamo gde vam je najpotrebnije i gde držite sve svoje kartice i novac.

Citrin možete iskoristiti i u narednoj vežbi vizualizacije:

Pronađite mirno mesto i izujte cipele tako da vaša stopala mogu uspostaviti vezu sa zemljom. Komad citrina držite u rukama ili ga položite na pupak i zamislite određeni cilj sa svoje liste želja ili liste obaveza. Zamislite kako taj cilj stoji iznad vas, vizualizujte ga kao neki predmet ili sliku. Na primer, ako zamišljate želju za finansije, zamislite kako iznad vas visi torba puna novca. Sada zamislite da iz vašeg kristala citrina počinje da izlazi plamen koji energizuje, treperi i osvetljava predmet vaše želje. Nastavite da dišete i držite oči zatvorene, a onda vizualizujte kakve promene bi se dogodile u vašem životu da se ta želja ostvri, da li bi to donelo dobro i drugima, kakva osećanja bi probudilo... Ne zaboravite na vežbu zahvalnosti na kraju, jer jedino kada smo zahvalni na onome što imamo možemo privući više!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading