OTKLJUČAJTE AUTO PERTLOM, ZA 10 SEKUNDI: Genijalni trik, oduševo milione (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Ako vam se često dešava da zaboravljate ključeve od kuće, onda vam je i ovaj scenario poznat. Krenuli ste na posao, žurite, prilazite automoblu i već razmišljate koju rutu da odaberete, gde je manja gužva, da biste shvatili da ključeva nema. Ostavili ste ih kod kuće. Ovo je dobar scenario, jer lako možete da se vratite po njih. Problem je ako ste ih izgubili, a ne samo zaturili.

U tom slučaju možete da se poslužite jednim super trikom koji će, ako ga izvedete kako valja i ako imate nešto stariji model automobila, pomoći da otključate vrata za 10-ak sekundi. Da biste upalili motor, tu su vam već potrebne neke druge veštine, da tačno znate koje žice se spajaju da bi on startovao, ali to vam svakako ne preporučujemo.

Međutim, u slučaju da ste izgubili ključeve od auta, a u njemu su vam ostala važna dokumenta koja su vam neophodna, probajte ovu jednostavnu caku s pertlom. Evo i šta treba da uradite...

Izvucite pertlu iz patika ili cipela (poželjno da bude tanja), napravite malu omču, pa provucite pertlu kroz mali otvor o vrata sve do brave. Omču nemojte da vezujete na sredini pertle, već malo više ka jednom kraju.

Obuhvatite dugmence za zaključavanje vrata omčom, zategnite, povucite i otključajte vrata. Nemojte da  odustanete odmah ako vam ne ide iz prve, samo se koncetrišite i uspećete.

Ovaj video je na YouTube kanalu pogledalo više od 16 miliona ljudi, koji su uglavnom zahvaljivali autoru trika na genijalnoj ideji. Javio se i jedan vatrogasac:

"Čoveče, ovo je sjajno! Ja sam vatrogasac i često moramo da ulazimo u automobile drugih ljudi, ponekad i da ih uništimo kako bismo otvorili vrata. Ovo ću definitivno da probam sledeći put", napisao je.

Komentari (0)

Loading