TRI BILJKE PRIVLAČE BOGATSTVO: Ali samo ako stoje na ovom mestu u stanu
Foto: Pixabay

Veština življenja u skladu sa okruženjem u kojem boravimo i privlačenje pozitivne energije suština je popularne feng šuji kineske veštine uređenja prostora. Na taj način ćemo osigurati sreću i blagostanje celoj svojoj porodici, koja boravi u tom prostoru.

Prema feng šuji filozofiji, temelj dobre energije u domu su biljke, koje donose ne samo pozitivnu energiju i ravnotežu, već i različite tipove sreće. Kako su ljubav, sreća i uspeh, tri stvari koje ljudi traže u životu, evo koje će vam biljke pomoći u tome.

Tri biljke za uspeh u domu

Bambus - biljka koja privlači pozitivnu energiju, stabilnost i uspeh u vezi, pa je obavezan deo svakog enterijera. U slučaju da vam nedostaje novac i uspeh, posadite tri ili devet bambusa u levi deo kuće najudaljeniji od ulaznih vrata, kažu majstori feng šuija.

Orhideja - služi za pronalazak nove ljubavi ili obnavljanje stare, a pravo mjesto za nju je na noćnom ormariću ili na prozoru.

Zlatni bršljan - poznat i kao biljka novca, ova puzavica zapravo se zove đavolji bršljan ili zlatna puzavica, a uz privlačenje novca odbija negativne energije. Najbolje mesto za ovu biljku je prazan ugao u stanu ili prazna polica. Zanimljivo je i da je poznat kao biljka koja odlično čisti vazduh.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading