U domu su vam se pojavile bubašvabe? Probajte ovaj super trik i eliminišite ih sa lakoćom
Foto: Pixbay

Bubašvabe ne samo da su užasavajuć prizor, već mogu da budu nosioci veoma štetnih bolesti. Ako vidite bubašvabu u kuhinji ili kupatilu vašeg doma možete biti skoro potpuno sigurni da ih ima još dosta koje su sakrivene.

Vrlo je teško otarasiti se bubašvaba i zato bi trebalo reagovati odmah. Postavite zamke za bubašvabe ispod sudopere, pored frižidera i iza wc šolje.

Postoji još jedan kućni trik koji se pokazao da je delotvoran, a pored toga nije skup. Oljuštite jedan luk i dodajte jednu kašiku sode bikarbone, pa ovu mešavinu stavite u uglove svoje kuće.

Ponavljajte ovaj trik svakodnevno i vrlo brzo ćete svoju kuću očistiti od ovih užasnih buba. Kada ste preduzeli mere koje će oterati bubašvabe iz vašeg doma sada bi možda trebalo da preduzmete mere koje će ih sprečiti da se vrate.

Eliminišite njihove izvore hrane tako što ćete bacati nepotrebnu hranu odmah nakon obroka ili tako što ćete da odložite hranu u zatvorene pakete i u frižider. Takođe je bitno da svakodnevno bacate smeće. Da biste bili posebno temeljni i sigurni da se bubašvabe neće vratiti, trebalo bi dauklonite ostatak hrane u činiji za jelo vašeg ljubimca. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Čarapan

07.09.2021 19:58

Insekticid Vilotrin je najbolje srestvo Dve kašičice od kafe sipete u fajtalucu i nalijeten vodu.Prazna fajtalica koja vam ostala od srestva za prozore može da vam posluži.Poprskate uglove ,pukotine ,rupe i sva skrovita mesta u stanu,najbolje uveče pred spavanje ,a rezultat će da bude vidljiv ujutru.Nemojte da se zaprepastite koliko ih je.