KAKO DA ŠMINKU KORISTITE NA VIŠE NAČINA: Stavite senke na usne i obrve, a karmin na obraze i oči!
Foto: Ognjen Radošević

 

Ušteda vremena na svakodnevnim ritualima ključna je za današnji brz život. Što manje minuta provedemo šminkajući se, imaćemo više fore da postignemo ostale obaveze koje su nam se nagomilale. Upravo zbog toga mnoge žene izbacile su svoje jutarnje rituale i šminku su svele na karmin i maskaru. Čujemo ih kako se tokom dana pravdaju koleginicama, ali prvenstveno same sebi, kako više nemaju vremena ni za šta. Onda se uz uzdah sete kako su volele da provode vreme ispred ogledala i kako im je šminkanje bilo kreativni izlet koji ih je činio srećnim. E pa, i kompanije su shvatile da žene imaju sve manje vremena za sebe, pa su smislile revolucionarne multiproizvode koji služe za više stvari istovremeno, a prednosti ovakve šminke su ogromne. Najpopularniji su kremasti stikovi, u vidu bronzera ili rumenila, koji se mogu da se stavljaju i na oči i na lice i na usne. 

KAKO DA ŠMINKU KORISTITE NA VIŠE NAČINA: Stavite senke na usne i obrve, a karmin na obraze i oči!

Foto: Shutterstock

 

 

Lako za upotrebu

Ne morate više uzaludno da jurite komplementarne boje koje će činiti odličan mejkap. S jednim proizvodom koji ide na različite delove lica imaćete jednostavan i odlično osmišljen izgled. Takođe, proizvodi tri u jedan imaju nadogradive formule, pa možete da se šminkate neutralno, a možete i da pojačate boje za izlazak.

 

 

Štedi prostor

Višenamenski proizvodi štede prostor i pomažu da vam šminka bude bolje organizovana. Stikovi se vrlo lepo i lako nanose prstima i na oči i na obraze i na usne, pa čak štedite i time što vam za ovakve proizvode nisu potrebne četkice.

KAKO DA ŠMINKU KORISTITE NA VIŠE NAČINA: Stavite senke na usne i obrve, a karmin na obraze i oči!

Foto: Shutterstock

 

 

Idealni su za putovanja

Zamislite krenete na more, a u neseseru samo korektor, maskara i dva stika - za bronzer i konture i za rumenilo i usne. Ima li šta bolje?! Stikovi su maleni, staju u svaki džep, tako da vam je jednostavno da se spakujete za putovanje s njima.

 

 

Bolji su za planetu

Multifunkcionalni proizvodi su ekološki prihvatljiviji, jer smanjuju broj kupljenih proizvoda. Umesto da kupujete rumenila, bronzere, karmine i senke, ovako sve imate u jednom proizvodu. Takođe, ređe će vam se dešavati da bacate nepotrošen proizvod, jer se ovi stikovi troše dva do tri puta brže od regularnih proizvoda.

 

Napravite i vi vaš tri u jedan

KAKO DA ŠMINKU KORISTITE NA VIŠE NAČINA: Stavite senke na usne i obrve, a karmin na obraze i oči!

Foto: Shutterstock

 

 

Ako niste još stigli da kupite neki stik tri u jedan, možete uvek od svoje šminke da napravite multifunkcionalni proizvod. Tačnije, postoje mnoge namene proizvoda, ne morate ih koristiti samo za ono što piše. Šimeraste senke za oči možete stavljati i kao hajlajter, dok one u bojama mogu da se nose na usnama i da obogate neki sjaj ili ruž. Bronzer stavljajte i na oči kao senku, rumenilo može i na usne i na oči, korektorom prekrivajte neravnine, podočnjake, ali ga koristite i kao podlogu za senke. Sjaj za usne može na očima da zaključa praškaste senke i da im da sada planetarno popularan mokri izgled. Jedna paleta za lice koja u sebi ima hajlajter, rumenilo i bronzer može da bude dovoljna da našminkate celo lice. Budite kreativni i ne ograničavajte se na ono što piše na proizvodu, jer sve možete da iskoristite na mnogo načina.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading