LJUBAVNI ČIN NA PET NAČINA UTIČE NA LEPOTU Više se*sa znači više sjaja i manje bora!
Shuterstoock

Euforičan osećaj nakon se*sa nije samo u vašoj glavi, već je vidljiv na vašem licu, zrači iz vaše kože, a čak vam i povećava grudi…

Veće grudi

Kada ste se*sualno aktivni, bradavice su vam izraženije jer se ukrute svaki put kad imate se*s, a čak i masno tkivo grudi može malo da nabrekne, pa je vizuelni utisak vaših grudi da su veće i više…

Rosna koža
Tokom i nakon se*sa vaša koža dobije „talas“ endorfina koji ima protivupalno delovanje na vaše lice. Drugim rečima, manje bubuljica! Osim toga, povećava vam se količina estrogena, koji dobro utiče na elastičnost vaše kože i stvara kolagen. Više se*sa znači više sjaja i manje bora!

Punije usne
Ubrzani protok krvi utiče na vaše usne (koje ste verovatno ionako koristile tokom predigre) tako da izgledaju punije i rumenije.

Bistre oči
Bistar pogled, puno srce, ali bukvalno! Snažan napad hormona oksitocina koji vam se događa posle se*sa i ostavlja vas u divnom blaženstvu zapravo vam čini oči bistrijim i otvorenijim, prenose mediji.

Rumeni obrazi
Se*sualno uzbuđenje vam ubrzava rad srca, što vam onda ubrzava cirkulaciju i širi krvne sudove. Upravo je to cela magija iza takozvanog fenomena „se* blush“. Zašto trošiti na rumenilo kad samo treba redovno da uživate u se*su?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading