Jarke boje su u fokusu: Budite u skladu sa trendom i uradite ovakav manikir
Alo

Neon boje na noktima se nalaze u samom vrhu trendova za letnju sezonu.

Nokti su uvek bili "poligon" na kom se najlakše i najekonomičnije eksperimetisalo. Nije ni čudo što važi pravilo da dobar manikir može da zameni nakit i i uravnoteži stajling.

Najpopularnije neon boje ovog leta su fluorescentno žuta, jarko narandžasta, mint i roze, a ovo su 4 manikira koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

1. Žuto-beli ombre nokti

Ombre je jedan od najpopularnijih načina za kombinovanje boja, a leto 2021. ne može da prođe bez upečatljivog manikira u neon nijansama.

2. Animal print

Motiv koji nikada ne izlazi iz mode, bar kada su nokti u pitanju jeste popularni leopard print. Ovaj print je postao pravi trend, a u kombinaciji s neonskim bojama deluje zaista efektno.

3. Žuto-narandžasti ombre

Ukoliko želite da vaši nokti budu upečatljivi, predlažemo da tokom leta smelo kombinujete žutu i narandžastu sa zanimljivim motivima. Tropski motivi su uvek dobar izbor i sa njima nikada ne možete da pogrešite.

4. Mint nokti

Mint nokti su godinama jedan od omiljenih manikira tokom toplih meseci. Ova boja lepo izgleda i na dugim i na kratkim noktima, pa je zbog toga čest izbor mnogih dama.


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading