JEDNA KAŠIČICA OVOG ZAČINA DNEVNO, UBRZAVA METABOLIZAM: Samo ga sipajte u jelo i kilogrami će da nestaju
Foto: Shutterstock

Zdrava i izbalansiranaishrana sa svežim voćem i povrćem neophodna je za vitku liniju i proces mršavljenja. Ali, ukoliko želite da na zdrav i delotvoran način ubrzate gubljenje kilograma, možete primeniti prirodnu metodu sa jednim ukusnim začinom.

Naučnici u Koreju nedavno su sproveli istraživanje u kojem su muškarci i žene tokom 12 nedelja koristili sojinu pastu u jelima, dok su drugi dobili lažni začin. Rezultati su bili iznenađujući jer su osobe koje su svakodnevno koristile 10 g sojine paste uspele da skinu koji kilogram, posebno u predelu struka.

Kako biste smršali neophodno je da se bavite sportom i pazite na ishranu, a kao dodatnu pomoć možete ubaciti u jela sojinu pastu. Osim mršavljenja, ovaj začin i dodatak jelima sadrži zdrave sastojke (ukoliko se pravi od organske soje), poja;ava imunitet, pozitivno utiče na kožu i pomaže u funkcionisnju metabolizma i varenja.

Sojinu pastu možete kupiti u bolje snadbevenim prodavnicama zdrave hrane, a preporučuje se da je ubacite u tradicionalnu japansku miso supu. Možete sa njom začiniti testenine i pirinač, ali je konzumirati i sa povrćem i mesom.

 

Komentari (1)

Loading
Mario Sarafciger

22.07.2021 08:31

Ako je zacin tada je to sojin sos a ne pasta .