Obratite pažnju tik na njegove grudi: Muškarci koji nose ovakve stvari najviše varaju!
Foto: Shutterstock

Tajne prepoznavanja onih koji švrljaju izvan veze ili braka pokušavali su i još uvek pokušavaju da otkriju istraživači na raznim univerzitetima i institutima, a najnovija studija stiže sa Univerziteta Mičigen, koja je objavljena u stručnom časopisu "Personality and Social Psychology Bulletin".

Naime, naučnici iz Mičigena utvrdili su da su muškarci koji nose odeću s velikim oznakama brenda, majice s kojih vrišti ogroman logo, skloniji prevari. Ili, kako kažu istraživači, "više ulažu u zavođenje i više ih zanimaju kratke veze s naglaskom na strast".

Drugi cilj ove studije koju je predvodio psiholog Danijel Kriger bio je da se utvrdi jesu li muškarci koji nose napadniju odeću privlačniji ženama ili žene privlače muškarci koji su bogati i mogu da im osiguraju stabilnu finansijsku budućnost.

Studija se fokusirala na poznati brend "ralf loren" i njihove polo-majice s malenim logom konja, i majice na kojima je taj znak znatno veći. Ispitanici su birali koju bi odeću nosili u određenim situacijama.

Na osnovu rezultata, istraživači su zaključili da, što je veći logo, to je veća verovatnoća da će muškarac biti preljubnik. Takvi su muškarci manje zainteresovani za dugotrajne romantične odnose. Manje ih privlače žene koje žele ozbiljne veze na duge staze, u poređenju s muškarcima koji nose majice na kojima je logo mali.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading