Pet najboljih poza za oralno zadovoljstvo
Foto: Shutterstock

Bez obzira na vašu genitalnu anatomiju, oralni se*s može biti vrlo prijatno iskustvo, a mnogi mu čak daju i prednost u odnosu na dobru staru klasiku. Se*solozi imaju objašnjenje - jezik je mekani, ali snažni skup mišića koji može da stvori moćne senzacije na genitalijama i to takve da se razlikuju od bilo kojeg drugog oblika stimulacije. Pa, hajdemo da analiziramo najbolje se*s poze za oralno zadovoljstvo...

Pet najboljih poza za oralno zadovoljstvo

Foto: Shutterstock

 

 

Ja tebi ti meni

Čuveni položaj šezdeset devet zahteva od vas i vašeg partnera da se bacite jedno na drugo u suprotnim smerovima i navalite, znate već gde. Uglavnom, jedan leži na leđima, a drugi mu je preko s kolenima iznad glave. Međutim, ova poza nije bez svojih, srećom rešivih, nedostataka. Može vam biti malo nezgodno, a istovremeno vas može dekoncentrisati istovremeno davanje i primanje. Ako je tako, pređite na ostale predloge.

Pet najboljih poza za oralno zadovoljstvo

Foto: Shutterstock

 

 

Klekni i počni

Bez obzira na to da li je u pitanju felacio ili kunilingus, položaj oralnog seksualnog sedenja uključuje primaoca koji sedi karlicom na ivici stolice, kauča, kreveta, kuhinjske ploče ili bilo koje druge udobne površine, dok davalac kleči i ugađa. Da bi ovaj položaj bio udobniji, davalac može staviti jastuk ispod kolena. I na kraju, ako ste žena, stavite nogu na rame svog partnera kako biste obezbedili bolji pristup.

Lezi i uživaj

Savršen i udoban položaj za oralni seks - lezite na udobnu površinu (obično krevet ili kauč), dok vaš partner leži na stomaku između vaših nogu i radi šta treba (bar se nadamo da zna šta radi). Položaj je odličan jer pruža veliku udobnost svima, a ako vi primate ovaj užitak slobodno savijte kolena, držite ih ravno na krevetu ili ih omotajte oko glave svog partnera.

Pet najboljih poza za oralno zadovoljstvo

Foto: Shutterstock

 

Nasadi se na facu

Ovaj položaj je upravo onakav kako zvuči - jedan partner sedne na lice drugog koji tada može da lizucka, sisa ili ljubi donji deo svog partnera. Ono što je zabavno i se*si u ovom položaju jeste to što omogućava primaocu da aktivnije učestvuje pomeranjem bokova. Plus, priziva osećaj dominacije i potčinjenosti, što može biti neverovatno erotično.

Može i stojećki

Ovo takođe može biti sjajna pozicija za uspostavljanje osećaja moći. Onaj koji prima zadovoljstvo se naslanja na zid neznatno raširenih nogu i izbačene karlice, dok davalac kleči na podu ili sedi. Ovo je položaj dobar i za žene i za muškarce, a u njemu se može uživati bilo gde - od spavaće sobe do kuhinje, od tuša do ostave i gde god vam milo. Da biste zaštitili kolena ne zaboravite na jastuk, a da biste održali ravnotežu (naročito kada se bližite orgazmu), naslonite se lepo da ne padnete - od sreće!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading