ŽENE, KRENITE U AKCIJU! Ovo su 3 razloga da ga prve pozovete!
Foto: Youtube/Printscreen

Svima nam se desilo da smo čekali da nam osoba koja nam se sviđa prva pošalje poruku ili da nas pozove.

To može biti prilično frustrirajuće, a još je gore ako vam se ta osoba zaista sviđa.

Ali, da li su to samo “igrice” i šta žene treba da rade povodom toga? Na kraju krajeva, muškarci su ti koji vole da jure žene, zar ne?

Ipak, ne možemo baš sve stvari u životu posmatrati crno – belo. Nemojte uvek čekati da muškarac preuzme inicijativu jer ni njima sigurno nije lako. Ako se razmišljate da li da prvi pozovete muškarca koji vam se sviđa, sada je možda najbolji trenutak da tako nešto uradite.

Nakon što ste se prethodno dopisivali i videli, nekad nije dobro da samo pasivno čekate kod kuće da vas on ponovo pozove jer time možete sprečiti mogućnost da od vaše veze zaista nešto i bude.

ŽENE, KRENITE U AKCIJU! Ovo su 3 razloga da ga prve pozovete!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Ako čekate da vas momak prvi pozove, on će to takođe može protumačiti kao jednu od “igrica”. Verovatno smatrate da vi niste osoba koja voli takve igrice, ali možda upravo to radite čekajući njega da vas prvi pozove. Vi na taj način takođe sledite niz pravila u ljubavi, kao što je pravilo da muškarci treba uvek da budu ti koji će preuzimati inicijativu.

Čekanje da vas on prvi pozove svakako ga ne čini privlačnijim nego što on zaista jeste. Mnogi smatraju da je dužnost muškarca da prvi pošalje poruku devojci i da će on biti manje muško ukoliko to ne uradi. Međutim, to je jednaka zabluda kao i ona da sedenje i čekanje da vas on prvi pozove znači da ste vi ženstveni. Biti ženstven ne znači biti pasivan. Biti ženstven znači biti prijemčiv. Možete biti potpuno prijemčivi upravo kroz preuzimanje inicijative, a glavna stvar je u tome kako to radite.

Takođe, zauzimanje pasivnog pristupa nije dobra strategija u životu uopšte. Istina je, zapravo, da kada imate pasivan pristup, onda se prepuštate okolnostima da vas vode. Naravno, i u ovome treba da imate meru, pa dobro procenite kada je najbolji trenutak da ga pozovete.

U ovim slučajevima ne bi trebalo prvi da mu se javljate:

1.Rekao vam je da nije zainteresovan za vezu sa vama ili vam je to jasno stavio do znanja

2. Rekao vam je da ga ne zovete

3. Danima vam nije odgovarao

4. On je vaš bivši

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading