SAVETI TERAPEUTA Postaćete bolji partner ukoliko uradite tri stvari
Foto: Shutterstock

Važno je poznavati ljubavni jezik vašeg partnera, a još bitnije je biti svestan malih znakova ljubavi koji im najviše znače. To posebno vredi jer se njihov ukus menja. Na primjer, ljubavni jezik vašeg dečka odnosi se na izvršavanje kućni obaveza, ali onih dana možda mu baš treba vaša pomoć s određenim zadacima.

Ugasite TV, isključite telefon

Možda ste ove godine zbog korone često zajedno pod istim krovom, ali to ne znači da ste s partnerom proveli vreme na kvalitetan način. Možda satima sedite zajedno i gledate serije ili telefone, a retko uzmete predah i podelite trenutak u kojem ćete se spojiti. Povremeno se rešite tehnike, jer ćete se tako lakše usmeriti jedno na drugo.

Napravite ono što ste obećali

Naravno da katkad svi preskočimo da odradimo nešto što treba, ali ukoliko kažete da ćete nazvati čim izađete s posla, svakako to i učinite. Ako ste obećali kupiti hranu za psa, napravite to bez da neko treba da vas podseti.

Pronađite vreme za sebe

Nema ništa sebičnog u brizi za sebe. Radite aktivnosti koje vas čine zadovoljnim. Nazovite prijatelja, šetajte ili sedite u tišini. To će pomoći da u vezu unesete najbolju verziju sebe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading