PUNJENI PARADAJZ SA KOZJIM SIROM Lagan obrok za letnje dane
Foto: Shutterstock

Sastojci:

šest većih paradajza

50 g prezli
100 g kozjeg sira
dva čena belog luka
peršun
maslinovo ulje
so, biber

Priprema:

Operite i osušite paradajz, izdubite ga, posolite i pobiberite.Pomešajte prezle s izrendanim kozjim sirom, sitno iseckanim peršunom i belim lukom.

Dodajte dve kašike maslinovog ulja, posolite, pobiberite i promešajte.

Ovom smesom punite paradajz, pa ređajte u prethodno podmazanu vatrostalnu činiju.

Pripremljeni paradajz poprskajte maslinovim uljem i pecite oko 15 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.Služite toplo.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading