Preukusno, a lako: Ovo je najbrži način pripreme pilećih grudi u rerni
Foto: Youtube/Printscreen

Sastojci:

  • luk - 2 komada
  • so - 1 kašičica
  • šećer - 1 kašičica
  • pileće grudi- 600 g
  • majonez - 2 kašike
  • pavlaka - 2 kašike
  • beli luk - 2 čena
  • sol - 1 kašičica
  • mleveni crni biber - 1 kašičica
  • origano - 1 kašičica
  • topla voda - 1 čaša
  • kačkavalj - 200 g

Iseckajte piletinu, začinite. Iseckajte luk i poređajte u tepsiju. Napravite sos od palake, majoneza, belog luka, soli i bibera i sve dobro pomešajte.

Preko luka u tepsiji stavite piletinu i zatim je premažite sosom, preko toga stavite još jedan sloj luka, piletine i sosa. Preko izrendajte kačkavalj.

Dimenzija tepsije 24x18 cm. Peći u rerni na 180 ° C 35-40 minuta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading