Unesite eksploziju jesenjih boja u dom
Alo!

To je čini dodatno veličanstvenom, a odabir boja u uređenju doma je jako važan. 

Kako bi se postigao šik efekat i razvedrili kišni i tmurni dani, savet je da se u uređenju jesenjih enterijera koriste intenzivne boje. Preporučuju se duboka crvena, klasična zlatna, boja avokada, bakarna, narandžasta poput bundeve. Ovi topli, bogati tonovi pravi su odmak od neutralnih tonova, a dodavanje jesenje boje ne znači nužno hrabar izbor boje.

Zidovi mogu biti u neutralnoj boji, a ambijent u tom slučaju ukrasite smelijim bojama kroz dekoraciju, poput jastuka, tepiha, prekrivača. Popularni izbor je sve češće i akcentni zid u jarkoj boji, posebno u malim sobama.

Tradicionalnu udobnost postići ćete zemljanim tonovima koji daju toplinu ambijentu i lako se uklapaju sa ostatkom dekoracije, a ambijent ostavlja utisak neprolazne elegancije i sofisticiranosti. Kako biste uravnotežili hrabru jesenju paletu boja u ambijentu, savet je da odaberete neutralne stolice, sto i pod. Trpezarijski sto M30F u dekoru hrasta je pravi izbor, uz koji se odlično uklapaju moderno dizajnirane trpezarijske stolice HTC-316Fotelja ANTALYA savršen je dodatak ambijentu i idealno mesto za uživanje u čitanju omiljene knjige i ispijanju kafe ili čaja u hladnim jesenjim danima.

Promo

 

Bogati neutralni tonovi i tonovi u boji drveta doprinose toplom osećaju jeseni. Jesen, s druge strane, uz neutralne uključuje i žive boje, a spoj ovih nijansi često se može videti i u prirodi. Primenite tu logiku i na uređenje svog doma - neka nameštaj bude u neutralnim nijansama, a dekoraciju birajte u smelijim bojama. Uz pomenute boje iz jesenje palete, uključite i neku neočekivanu nijansu, poput plave ili ružičaste, koje će biti sjajan kontrast jesenjim bojama.

Promo

 

Za ambijent dnevnog boravka odličan izbor je ležaj Marbo u braon boji, a za dekoraciju možete dodati jastuke ili prekrivač u plavoj boji. Neizostavan deo dnevnog boravka je i klub sto, a sa odabirom klub stola BJ-9875 nikako nećete pogrešiti. Otvorena polica AVANGARD odličan je dodatak ambijentu i doprinosi njegovoj estetici, a pogodna je i za odlaganje knjiga, dekoracije, ili sobnih biljaka.

Promo

 

Jesenji šik možete postići i dekoracijom u skladu sa godišnjim dobom. Koristite različite materijale kako biste postigli slojevitost, a odlična dekoracija mogu biti jastučići, pleteni taburei, pampas trava, prekrivači raznih tekstura.

Jesenjim nijansama boja dozu glamura možete dati uključivanjem sjajnih metala, sjajnih završnih obrada i sofisticiranog stakla. Jesen obično karakterišu crvene i narandžaste nijanse, a kao neočekivani preokret možete uključiti boju patlidžana. Zasićena ljubičasta nijansa pružiće hladan kontrast toplim nijansama zaštitnog znaka jeseni, a stvoriće prijatnu atmosferu kada se upari sa crvenom ili zlatno žutom bojom.

Žuta je boja sreće i obuhvata radost sunca u tmurnim danima, dok crvena kao najintenzivnija boja podiže nivo energije u prostoriji, i zato bi trebalo da je bude u umerenim količinama, tj. na manjim površinama.

U ambijent se savšreno uklapa ležaj MONDO , a jastučići u nijansama žute i crvene boje učiniće ga živopisnijim. Klub sto BJ-9395 sa staklenom pločom i metalnom konstrukcijom i klub sto M21 70x50 u drvo dekoru biće sjajan dodatak ambijentu, za koji god da se odlučite.

Promo

 

Ukoliko ne možete da se odlučite koji element nameštaja da odaberete za predsoblje, dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju  element predsoblja UMBRIA KOM i element predsoblja UMBRIA 1K1F, koji će vam pružiti svu potrebnu funkcionalnost i praktičnost.

Promo

 

Verujemo da su vam se dopali saveti o kombinaciji jesenjih boja sa predloženim komadima nameštaja, kao i da ćete ih primeniti na uređenje svog doma, kako biste na pravi način uživali u lepom ambijentu tokom jesenjih dana.

 

 

Komentari (0)

Loading