Unesite eksploziju jesenjih boja u dom
Alo!

To je čini dodatno veličanstvenom, a odabir boja u uređenju doma je jako važan. 

Kako bi se postigao šik efekat i razvedrili kišni i tmurni dani, savet je da se u uređenju jesenjih enterijera koriste intenzivne boje. Preporučuju se duboka crvena, klasična zlatna, boja avokada, bakarna, narandžasta poput bundeve. Ovi topli, bogati tonovi pravi su odmak od neutralnih tonova, a dodavanje jesenje boje ne znači nužno hrabar izbor boje.

Zidovi mogu biti u neutralnoj boji, a ambijent u tom slučaju ukrasite smelijim bojama kroz dekoraciju, poput jastuka, tepiha, prekrivača. Popularni izbor je sve češće i akcentni zid u jarkoj boji, posebno u malim sobama.

Tradicionalnu udobnost postići ćete zemljanim tonovima koji daju toplinu ambijentu i lako se uklapaju sa ostatkom dekoracije, a ambijent ostavlja utisak neprolazne elegancije i sofisticiranosti. Kako biste uravnotežili hrabru jesenju paletu boja u ambijentu, savet je da odaberete neutralne stolice, sto i pod. Trpezarijski sto M30F u dekoru hrasta je pravi izbor, uz koji se odlično uklapaju moderno dizajnirane trpezarijske stolice HTC-316Fotelja ANTALYA savršen je dodatak ambijentu i idealno mesto za uživanje u čitanju omiljene knjige i ispijanju kafe ili čaja u hladnim jesenjim danima.

Unesite eksploziju jesenjih boja u dom

Promo

 

Bogati neutralni tonovi i tonovi u boji drveta doprinose toplom osećaju jeseni. Jesen, s druge strane, uz neutralne uključuje i žive boje, a spoj ovih nijansi često se može videti i u prirodi. Primenite tu logiku i na uređenje svog doma - neka nameštaj bude u neutralnim nijansama, a dekoraciju birajte u smelijim bojama. Uz pomenute boje iz jesenje palete, uključite i neku neočekivanu nijansu, poput plave ili ružičaste, koje će biti sjajan kontrast jesenjim bojama.

Unesite eksploziju jesenjih boja u dom

Promo

 

Za ambijent dnevnog boravka odličan izbor je ležaj Marbo u braon boji, a za dekoraciju možete dodati jastuke ili prekrivač u plavoj boji. Neizostavan deo dnevnog boravka je i klub sto, a sa odabirom klub stola BJ-9875 nikako nećete pogrešiti. Otvorena polica AVANGARD odličan je dodatak ambijentu i doprinosi njegovoj estetici, a pogodna je i za odlaganje knjiga, dekoracije, ili sobnih biljaka.

Unesite eksploziju jesenjih boja u dom

Promo

 

Jesenji šik možete postići i dekoracijom u skladu sa godišnjim dobom. Koristite različite materijale kako biste postigli slojevitost, a odlična dekoracija mogu biti jastučići, pleteni taburei, pampas trava, prekrivači raznih tekstura.

Jesenjim nijansama boja dozu glamura možete dati uključivanjem sjajnih metala, sjajnih završnih obrada i sofisticiranog stakla. Jesen obično karakterišu crvene i narandžaste nijanse, a kao neočekivani preokret možete uključiti boju patlidžana. Zasićena ljubičasta nijansa pružiće hladan kontrast toplim nijansama zaštitnog znaka jeseni, a stvoriće prijatnu atmosferu kada se upari sa crvenom ili zlatno žutom bojom.

Žuta je boja sreće i obuhvata radost sunca u tmurnim danima, dok crvena kao najintenzivnija boja podiže nivo energije u prostoriji, i zato bi trebalo da je bude u umerenim količinama, tj. na manjim površinama.

U ambijent se savšreno uklapa ležaj MONDO , a jastučići u nijansama žute i crvene boje učiniće ga živopisnijim. Klub sto BJ-9395 sa staklenom pločom i metalnom konstrukcijom i klub sto M21 70x50 u drvo dekoru biće sjajan dodatak ambijentu, za koji god da se odlučite.

Unesite eksploziju jesenjih boja u dom

Promo

 

Ukoliko ne možete da se odlučite koji element nameštaja da odaberete za predsoblje, dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju  element predsoblja UMBRIA KOM i element predsoblja UMBRIA 1K1F, koji će vam pružiti svu potrebnu funkcionalnost i praktičnost.

Unesite eksploziju jesenjih boja u dom

Promo

 

Verujemo da su vam se dopali saveti o kombinaciji jesenjih boja sa predloženim komadima nameštaja, kao i da ćete ih primeniti na uređenje svog doma, kako biste na pravi način uživali u lepom ambijentu tokom jesenjih dana.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading